6995574425 Κωνσταντινίδου 28, Ηράκλειο janidrizi@gmail.com
hero image

 

 

 
ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
ΟΙΚΟΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ | Οικοδομικές Εργασίες - Ανακαινίσεις, Ηράκλειο, Κρήτη

Η εταιρεία μας, "ΟΙΚΟΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ", με έδρα το Ηράκλειο στην Κρήτη, είναι εδώ για να αντιμετωπίσει και να επιλύσει οποιοδήποτε πρόβλημα εμφανιστεί στο κτίριό σας. Είτε πρόκειται για εξωτερικά είτε για εσωτερικά προβλήματα, είμαστε εξειδικευμένοι να αντιμετωπίσουμε οτιδήποτε χρειαστεί να διορθωθεί ή ακόμα και να πραγματοποιήσουμε ανακαίνιση στον χώρο σας.

Με έμπειρους τεχνικούς και εξειδικευμένο προσωπικό, προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε οικίες, εξοχικά και επαγγελματικούς χώρους, πάντα με έμφαση στην ικανοποίηση των αναγκών σας, σε ανταγωνιστικές τιμές.

 

 

 
 
 
 

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ:

Ανακαινίσεις

Αναπαλαιώσεις

Επισκευές Κτιρίων

Μερεμέτια

Χτισίματα  

Χτισίματα με πέτρα

Επιχρίσματα - Σοβατίσματα

Η εμπειρία και η εξειδίκευσή μας μας επιτρέπει να αναλάβουμε την ολοκληρωμένη ανακαίνιση της κατοικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου, καθώς και την ανανέωση τμημάτων ενός διαμερίσματος, όπως το μπάνιο ή η κουζίνα.

Με την πείρα και την τεχνογνωσία μας, εξασφαλίζουμε την υψηλή ποιότητα της εργασίας μας, προσφέροντας τις υπηρεσίες μας σε ανταγωνιστικές τιμές, εξυπηρετώντας την Κρήτη και τα γύρω νησιά.

Εμπιστευτείτε την εμπειρία και τις γνώσεις των εκπαιδευμένων συνεργείων μας για ένα άψογο λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα. Χάρη στη μακροχρόνια πορεία μας, είμαστε σε θέση να ανταπεξέλθουμε σε κάθε είδους εργασία, από την πιο απλή έως την πιο απαιτητική και δύσκολη.

 
 
 
 

 

 

Θέλετε προσφορά για το επόμενο σας έργο;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ