6995574425 Κωνσταντινίδου 28, Ηράκλειο janidrizi@gmail.com
hero image

 

 

 
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ
ΟΙΚΟΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ | Οικοδομικές Εργασίες - Ανακαινίσεις, Ηράκλειο, Κρήτη

Η επιχείρησή μας, "ΟΙΚΟΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ", με έδρα το Ηράκλειο, έχει επιτελέσει ανακαινίσεις και επισκευές σε κτίρια κατοικιών, επαγγελματικών χώρων και ειδικών κατασκευών σε όλη την Κρήτη και τα γύρω νησιά.

Προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε πελάτη, βασιζόμενοι στη γνώμη και την εμπειρία του εξειδικευμένου προσωπικού μας. Στόχος μας είναι η ποιοτική και αισθητική αναβάθμιση του κτιρίου σας.

 

 

 
 
 
 

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

ανακαινίσεις κατοικιών και επαγγελματικών ακινήτων σε μικρή, μεσαία ή μεγάλη κλίμακα, από απλούς ελαιοχρωματισμούς έως την πλήρη ανακατασκευή κατοικιών ή την ολοκλήρωση ημιτελών ακινήτων.

Χάρη στην εμπειρία και τα εξειδικευμένα συνεργεία μας, καθώς και τον σύγχρονο εξοπλισμό μας, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με την ανακαίνιση ή την επιδιόρθωση του χώρου σας. Έτσι, εξασφαλίζουμε ένα ολοκληρωμένο και ποιοτικό αποτέλεσμα.

Η επιχείρησή μας εγγυάται την παράδοση των ανακαινίσεων στο προϋπολογισμένο κόστος, σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές που έχουν συμφωνηθεί, και εντός του χρονικού πλαισίου που έχει οριστεί για την ολοκλήρωση του έργου.

 
 
 
 

 

 

Θέλετε προσφορά για το επόμενο σας έργο;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ