6995574425 Κωνσταντινίδου 28, Ηράκλειο janidrizi@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
     
  ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ
ΟΙΚΟΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ
Οικοδομικές Εργασίες - Ανακαινίσεις, Ηράκλειο, Κρήτη

 

Ο Γιάννης Πετράς, με επιχείρηση την ΟΙΚΟΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ, δραστηριοποιείται στο χώρο των οικοδομικών εργασιών, με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης.

Με πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο, αναλαμβάνει πετρόχτιστα σπίτια, ανακαινίσεις, επισκευές, ελαιοχρωματισμούς, μονώσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.

Έχει ιδιαίτερη εμπειρία και τεχνογνωσία στις θερμομονώσεις και στις θερμοπροσόψεις αντιρηγματικές σε κτίρια και κατοικίες. Αναλαμβάνει, ακόμα, την κατασκευή ξυλόφουρνων, τζακιών, ψησταριών, ενώ, παράλληλα, ασχολείται με κάθε είδους ανακαίνιση και μερεμέτια.

Η εμπειρία του και η τεχνογνωσία του πάνω στο αντικείμενό του εξασφαλίζουν άριστο αποτέλεσμα και παράδοση στο συμφωνημένο χρόνο, με συνέπεια και οικονομικές τιμές. Μπορείτε να τον καλέσετε και για δωρεάν εκτίμηση της εργασίας που επιθυμείτε.

 
     
     
     
 
 
 
     
  ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Γιατί να μας επιλέξετε
 
     
 
  Πολυετής εμπειρία
  Επαγγελματισμός
  Συνέπεια στον χρόνο παράδοσης
  Ποιότητα κατασκευής
  Ολοκληρωμένες και οικονομικές λύσεις 
  Σωστή επιλογή υλικών
 
     
 
 
  Η απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η εξαιρετική ποιότητα των κατασκευών μας.  
 
 
 
 
   
 
 
 
     
  ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ & ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ
 
     
 

Η επιχείρηση ΟΙΚΟΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ, με έδρα στο Ηράκλειο Κρήτης, διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό. Αναλαμβάνουμε παντός είδους οικοδομικές εργασίες και κατασκευές, όπως κεραμοσκεπές, ελαιοχρωματισμούς, μερεμέτια, μονώσεις, θερμοπροσόψεις κ.α.

Εγγυόμαστε ποιοτικές κατασκευές για κάθε εργασία, λόγω της πολύχρονης εμπειρίας μας, του κατάλληλου εξοπλισμού και της τεχνογνωσίας που διαθέτουμε. Πάντα προσεγγίζουμε το έργο με επαγγελματισμό. Παραδίδουμε κάθε χώρο, είτε είναι ιδιωτικός είτε επαγγελματικός, όπως κατοικίες, καταστήματα, πολυκατοικίες, ξενοδοχεία κ.α., πάντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου παράδοσης.
 

 
 

 

 
     
 
     
 

ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ
Οι Υπηρεσίες μας

Αναλαμβάνουμε τη μελέτη του χώρου σας και προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις, επιλέγοντας τα κατάλληλα υλικά και παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Εξειδικευόμαστε σε πετρόχτιστα σπίτια, ανακαινίσεις, επισκευές, ελαιοχρωματισμούς, μονώσεις και ανακαινίσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.

Στόχος μας η ικανοποίηση του πελάτη!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ