ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΧΩΡΟΥ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΧΩΡΟΥ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΑΛΟΝΙΟΥ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΖΑΚΙΟΥ - ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΕΠΙΠΛΑ - ΙΤΑΛΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΠΙΠΛΟ

 
Επιλογές Ανακαίνισης

Προσφορές Επίπλων Κουζίνας


'Αρθρα
Φωτισμός και διακόσμηση...το τέλειο δίδυμο

Σχεδιασμός και οργάνωση κουζίνας

Συμβουλές διακόσμησης για την κουζίνα σας

Τρόποι για να ανανεώσετε το χώρο σας

Βάλτε χρώμα στην ζωή σας και το σπίτι σας

Μπάνιο ο δικό σας χώρος

Στυλ Διακόσμησης

Ανακαίνιση


Η ΟΙΚΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ
ΤΟ ΧΩΡΟ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΧΩΡΟΥ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ- ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΧΩΡΟΥ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΑΛΟΝΙΟΥ
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΖΑΚΙΟΥ - ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΕΠΙΠΛΑ - ΙΤΑΛΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ
ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΠΙΠΛΟ - FRANKE - ΠΟΡΤΕΣ - ΔΑΠΕΔΟ
Η Οικοανακαίνιση είναι μια εταιρία που αναλαμβάνει να ανακαινίσει ή κατασκευάσει τον χώρο σας υπεύθυνα, ποιοτικά, οικονομικά με συνέπεια και ταχύτητα στις καλύτερες τιμές, να δώσει στον εσωτερικό και εξωτερικό σας χώρο την πιο λειτουργική και καλαίσθητη εφαρμογή, πρωτότυπες ιδέες και ξεχωριστό design.

Οι συνεργάτες μας που απαρτίζονται από πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, τεχνικούς και διακοσμητές έχουν επιλεχθεί με πολύ αυστηρά κριτίρια για τις τεχνικές τους γνώσεις, το πάθος τους, την συνέπεια και την ταχύτητα στην εργασία τους.

Στα καταστήματα μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα με μοντέρνα έπιπλα όπως επίπλα κουζίνας, ντουλάπας, μπάνιου, κρεβατοκάμαρας, παιδικού δωματίου, γραφείου και ξενοδοχειακού εξοπλισμού.Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα μας για να διαπιστώσετε ότι η ποιότητα στα ιταλικά έπιπλα, το design και οι προσιτές τιμές θα κάνουν αληθινά όλα σας τα όνειρα.

Επικοινωνία

Φωτισμός και διακόσμηση...το τέλειο δίδυμο


Ο σωστός φωτισμός για την λειτουργικότητα ενός χώρου είναι αναμφισβήτητος. Η διακόσμητική του όμως αξία δεν εξαντλείται στον κεντρικό ή τοπικό φωτισμό καθώς ο φωτισμός έχει την δυνατότητα να αναδεικνύει κάθε γωνία και να διαμορφώνει την ατμόσφαιρα σε ένα χώρο. Με το φως, φυσικό ή τεχνητό, αντιλαμβανόμαστε τα διάφορα στοιχεία δίπλα μας και χωρίς να το καταλάβουμε μας δημιουργεί διάφορα συναισθήματα. Ακόμη και οι ειδικοί του feng shui υποστηρίζουν ότι ο καλός φωτισμός δημιουργεί μια γιάνγκ (αρσενική) ενέργεια.

Η επιλογή ενός καλού φωτιστικού, δηλαδή εκείνο που έχει ισχυρό και ταυτόχρονα ξεκούραστο φωτισμό, που δεν δημιουργεί σκιές αλλά ούτε κουράζει τα μάτια, είναι αναγκαία.

Τα φωτιστικά οροφής είναι απαραίτητα για κάθε χώρο. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το φωτισμό ως «διακοσμητικό» στοιχείο, επιλέξτε κάποιο πολυέλαιο ή γενικά ένα μοντέρνο κρεμαστό μοντέλο. Βέβαια ούτε και οι επιδαπέδιες λάμπες μπορούν να περάσουν απαρατήρητες. Είναι εντυπωσιακές, μεταφέρονται εύκολα, επιπλέον τονίζουν κάποια σημεία του χώρου που ο κρεμαστός φωτισμός μπορεί να αφήσει σκοτεινά.

Ακόμη και τα σποτ στο ταβάνι ή σε ράφια ή σε εσοχές προσθέτουν τη δική τους διακοσμητική πινελιά όπως και οι όμορφες επιτραπέζιες λάμπες με το απαλό φως που μπορούν να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης.

Ο σωστός φωτισμός μπορεί να απαιτεί περισσότερα από ένα φωτιστικά σώματα, ωστόσο υπάρχει τρόπος να εξοικονομήσετε ενέργεια, αρκεί μια σωστή μελέτη και χρήση των κατάλληλων λαμπτήρων.

Ο φωτισμός παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σε κάθε χώρο και ιδιαίτερα στο καθιστικό όπου πραγματοποιούνται πολλές λειτουργίες. Γιαυτό χρειάζεται μια γκάμα από φωτιστικά που να ταιριάζουν σε αυτές τις χρήσεις.

Στην τραπεζαρία ο φωτισμός πρέπει να είναι απαλός και φιλόξενος. Πρέπει να αποφεύγονται τα έντονα φώτα από ψηλά που δημιουργούν σκιές στα πρόσωπα όσων κάθονται στο τραπέζι. Γιαυτό η περιμετρική τοποθέτηση σποτ τα οποία λειτουργούν με ντίμερ, είναι κατάλληλα για την ώρα της χώνευσης και της συζήτησης. Ενώ την ώρα του φαγητού δυο κρεμαστά φωτιστικά , τα οποία κατεβαίνουν αρκετά κοντά στο τραπέζι, βοηθούν στην απόλαυση του καλού φαγητού.

Στην κρεβατοκάμαρα ο φωτισμός θα πρέπει να είναι διακριτικός. Για το διάβασμα προτιμήστε φωτιστικά επιτραπέζια ή δαπέδου, με χαμηλό φωτισμό. Τέλος, προσπαθήστε να τονίσετε κάποια σημεία με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, γιατί έτσι θα δημιουργήσετε πιο καλλιτεχνικό σκηνικό, στον προσωπικό σας χώρο!
 

Η Οικοανακαίνιση σε συνεργασία με πολύ μεγάλα ονόματα κατασκευαστών όπως, LYON'S, MOBILEGNO , VISMAP, CORAZZIN, FAVERO, MOBISTELLA, MORASSUTTI, MARKA, CONFORT LINE, OGGI, SYNERGIE, FRANKE και DESI σας παρέχει μεγάλη γκάμα επιλογών και σχεδίων σε ιταλικά έπιπλα σε κλασσικές και μοντέρνες κρεβατοκάμαρες, κουζίνες, ιταλικές κουζίνες, έπιπλα κουζίνας ηλεκτρικές συσκευές, ντουλάπες, παιδικά δωμάτια, γραφεία και έπιπλα μπάνιου φιλοδοξώντας να σας λύσουμε τα χέρια αλλά και να χαρίσουμε στον καθημερινό σας χώρο υψηλή αισθητική με πολύ ζεστασιά και φινέτσα.

Κουζίνα Ντουλάπα Παιδικό δωμάτιο Κρεβατοκάμαρα Γραφείο Μπάνιο Ξενοδοχείο
H Εταιρία Πιστοποιήσεις Εγγύηση Ποιότητος Επικοινωνία Συντήρηση Φροντίδα Franchise
ΘΗΒΩΝ 110 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ 1 ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: (+30) 210-5724414 EMAIL: soltos@oikoanakainisi.gr