ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΧΩΡΟΥ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΧΩΡΟΥ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΑΛΟΝΙΟΥ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΖΑΚΙΟΥ - ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΕΠΙΠΛΑ - ΙΤΑΛΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΠΙΠΛΟ

 
Επιλογές Ανακαίνισης

Προσφορές Επίπλων Κουζίνας


'Αρθρα
Φωτισμός και διακόσμηση...το τέλειο δίδυμο

Σχεδιασμός και οργάνωση κουζίνας

Συμβουλές διακόσμησης για την κουζίνα σας

Τρόποι για να ανανεώσετε το χώρο σας

Βάλτε χρώμα στην ζωή σας και το σπίτι σας

Μπάνιο ο δικό σας χώρος

Στυλ Διακόσμησης

Ανακαίνιση


Η ΟΙΚΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ
ΤΟ ΧΩΡΟ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΧΩΡΟΥ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ- ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΧΩΡΟΥ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΑΛΟΝΙΟΥ
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΖΑΚΙΟΥ - ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΕΠΙΠΛΑ - ΙΤΑΛΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ
ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΠΙΠΛΟ - FRANKE - ΠΟΡΤΕΣ - ΔΑΠΕΔΟ
Η Οικοανακαίνιση είναι μια εταιρία που αναλαμβάνει να ανακαινίσει ή κατασκευάσει τον χώρο σας υπεύθυνα, ποιοτικά, οικονομικά με συνέπεια και ταχύτητα στις καλύτερες τιμές, να δώσει στον εσωτερικό και εξωτερικό σας χώρο την πιο λειτουργική και καλαίσθητη εφαρμογή, πρωτότυπες ιδέες και ξεχωριστό design.

Οι συνεργάτες μας που απαρτίζονται από πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, τεχνικούς και διακοσμητές έχουν επιλεχθεί με πολύ αυστηρά κριτίρια για τις τεχνικές τους γνώσεις, το πάθος τους, την συνέπεια και την ταχύτητα στην εργασία τους.

Στα καταστήματα μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα με μοντέρνα έπιπλα όπως επίπλα κουζίνας, ντουλάπας, μπάνιου, κρεβατοκάμαρας, παιδικού δωματίου, γραφείου και ξενοδοχειακού εξοπλισμού.Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα μας για να διαπιστώσετε ότι η ποιότητα στα ιταλικά έπιπλα, το design και οι προσιτές τιμές θα κάνουν αληθινά όλα σας τα όνειρα.

Επικοινωνία

Σχεδιασμός και οργάνωση κουζίνας


Είναι γεγονός ότι η κουζίνα αναδεικνύει ολόκληρο το σπίτι, είναι ο χώρος όπου χτυπάει η καρδιά του. Αυτός ο ιδιαίτερος χώρος αξίζει να μελετηθεί σωστά, ώστε να γίνει όσο πιο λειτουργικός και ευχάριστος γίνεται, ακολουθώντας πάντα τις τάσεις της μόδας. Γιατί όπως λένε πολλοί, «η κουζίνα είναι το δεύτερο σαλόνι του σπιτιού μας»!!!!

Αν επιθυμείτε μία κουζίνα με όμορφο παρουσιαστικό, κάντε «ασκήσεις» εργονομίας και προετοιμάστε το χώρο για έντονες μαγειρικές δραστηριότητες!

Όταν έρχεται η στιγμή να σχεδιάσετε το χώρο της κουζίνας, η εργονομία είναι το πρώτο που πρέπει να σκεφτείτε. Η μελέτη του κατάλληλου συνδυασμού συσκευών, συστημάτων και συνθηκών εργασίας θα σας εξασφαλίσει τη μεγαλύτερη απόδοση, με το μικρότερο δυνατό κόπο, στο καλύτερο περιβάλλον. Ανάλογα με το μέγεθος της οικογένειας και τη χρήση της κουζίνας, προχωρήστε στις απαραίτητες επεμβάσεις κι ετοιμάστε το «έδαφος» για δυνατές, γαστριμαργικές συγκινήσεις.

Το πιο επιτυχημένο τρίγωνο είναι αυτό της κουζίνας. Το γνωστό και ως «τρίγωνο της νοικοκυράς»! Ο νεροχύτης, το ψυγείο και ο φούρνος συνθέτουν τις ζώνες εργασίας, διευκολύνοντας τις δραστηριότητές σας στο χώρο. «Εκμηδενίστε» τις αποστάσεις ανάμεσα στις τρείς ζώνες και δημιουργήστε μια κουζίνα άκρως λειτουργική και αποδοτική. Οι αποστάσεις ανάμεσα στο νεροχύτη, το ψυγείο και το φούρνο δεν πρέπει να ξεπερνούν συνολικά τα 6 μέτρα, ενώ καλό θα ήταν ο χώρος να έχει άμεση πρόσβαση στην τραπεζαρία.

Φροντίστε να υπάρχει ένας διάδρομος στο χώρο έτσι ώστε να κινείστε με άνεση και δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην πόρτα του ψυγείου και στα ντουλάπια, που θα πρέπει ν’ ανοίγουν με ευκολία.

Ευθύγραμμη, παράλληλη ή ακόμα και σε σχήμα «Γ» ή «Π» , η διαρρύθμιση και η διάταξη των επίπλων και των ηλεκτρικών συσκευών «παίζουν» καθοριστικό ρόλο για ένα εργονομικό αποτέλεσμα στο χώρο της κουζίνας. Αν πάλι οι διαστάσεις είναι μεγάλες, εντάξτε στη γενική διακόσμηση τη νησίδα, η οποία θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη, παρέχοντας πολύτιμες αποθηκευτικές λύσεις. Αν τα τετραγωνικά της κουζίνας σας είναι περιορισμένα, ανακαλύψτε τον καλύτερο δυνατό ευέλικτο σχεδιασμό και τοποθετήστε τον πάγκο εργασίας ανάμεσα στο νεροχύτη και το φούρνο. Προσέξτε ώστε να εκτείνεται μέχρι το ψυγείο, κάτι που θα σας βοηθήσει να μεταφέρετε εύκολα τις «πρώτες ύλες» της μαγειρικής σας τέχνης.
Φροντίστε τα ντουλάπια και τα ράφια να έχουν το κατάλληλο ύψος, έτσι ώστε να μην αναγκάζεστε να σηκώνεστε στις μύτες των ποδιών σας για να προσεγγίσετε αυτό που θέλετε. Ως ιδανικό ύψος του πάγκου της κουζίνας θεωρούνται τα 90 εκατοστά, ενώ καλό θα ήταν ο φούρνος να τοποθετηθεί σε σημείο που να σας εξυπηρετεί και να μην χρειάζεται να σκύβετε.

Τα βαθιά συρτάρια εξοικονομούν χώρο και τακτοποιούν τα σκεύη της κουζίνας, ενώ τα μεγάλα γωνιακά ντουλάπια με μηχανισμούς και οι τροφοθήκες αποτελούν ιδανικές λύσεις για μια πρακτική κουζίνα. Επίσης τα ράφια φιλοξενούν με άνεση μικροσυσκευές και εργαλεία μαγειρικής.
 

Η Οικοανακαίνιση σε συνεργασία με πολύ μεγάλα ονόματα κατασκευαστών όπως, LYON'S, MOBILEGNO , VISMAP, CORAZZIN, FAVERO, MOBISTELLA, MORASSUTTI, MARKA, CONFORT LINE, OGGI, SYNERGIE, FRANKE και DESI σας παρέχει μεγάλη γκάμα επιλογών και σχεδίων σε ιταλικά έπιπλα σε κλασσικές και μοντέρνες κρεβατοκάμαρες, κουζίνες, ιταλικές κουζίνες, έπιπλα κουζίνας ηλεκτρικές συσκευές, ντουλάπες, παιδικά δωμάτια, γραφεία και έπιπλα μπάνιου φιλοδοξώντας να σας λύσουμε τα χέρια αλλά και να χαρίσουμε στον καθημερινό σας χώρο υψηλή αισθητική με πολύ ζεστασιά και φινέτσα.

Κουζίνα Ντουλάπα Παιδικό δωμάτιο Κρεβατοκάμαρα Γραφείο Μπάνιο Ξενοδοχείο
H Εταιρία Πιστοποιήσεις Εγγύηση Ποιότητος Επικοινωνία Συντήρηση Φροντίδα Franchise
ΘΗΒΩΝ 110 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ 1 ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: (+30) 210-5724414 EMAIL: soltos@oikoanakainisi.gr