ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΧΩΡΟΥ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΧΩΡΟΥ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΑΛΟΝΙΟΥ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΖΑΚΙΟΥ - ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΕΠΙΠΛΑ - ΙΤΑΛΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΠΙΠΛΟ

 
Επιλογές Ανακαίνισης

Προσφορές Επίπλων Κουζίνας


'Αρθρα
Φωτισμός και διακόσμηση...το τέλειο δίδυμο

Σχεδιασμός και οργάνωση κουζίνας

Συμβουλές διακόσμησης για την κουζίνα σας

Τρόποι για να ανανεώσετε το χώρο σας

Βάλτε χρώμα στην ζωή σας και το σπίτι σας

Μπάνιο ο δικό σας χώρος

Στυλ Διακόσμησης

Ανακαίνιση


Η ΟΙΚΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ
ΤΟ ΧΩΡΟ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΧΩΡΟΥ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ- ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΧΩΡΟΥ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΑΛΟΝΙΟΥ
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΖΑΚΙΟΥ - ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΕΠΙΠΛΑ - ΙΤΑΛΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ
ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΠΙΠΛΟ - FRANKE - ΠΟΡΤΕΣ - ΔΑΠΕΔΟ
Η Οικοανακαίνιση είναι μια εταιρία που αναλαμβάνει να ανακαινίσει ή κατασκευάσει τον χώρο σας υπεύθυνα, ποιοτικά, οικονομικά με συνέπεια και ταχύτητα στις καλύτερες τιμές, να δώσει στον εσωτερικό και εξωτερικό σας χώρο την πιο λειτουργική και καλαίσθητη εφαρμογή, πρωτότυπες ιδέες και ξεχωριστό design.

Οι συνεργάτες μας που απαρτίζονται από πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, τεχνικούς και διακοσμητές έχουν επιλεχθεί με πολύ αυστηρά κριτίρια για τις τεχνικές τους γνώσεις, το πάθος τους, την συνέπεια και την ταχύτητα στην εργασία τους.

Στα καταστήματα μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα με μοντέρνα έπιπλα όπως επίπλα κουζίνας, ντουλάπας, μπάνιου, κρεβατοκάμαρας, παιδικού δωματίου, γραφείου και ξενοδοχειακού εξοπλισμού.Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα μας για να διαπιστώσετε ότι η ποιότητα στα ιταλικά έπιπλα, το design και οι προσιτές τιμές θα κάνουν αληθινά όλα σας τα όνειρα.

Επικοινωνία

Συμβουλές διακόσμησης για την κουζίνα σας


Μια κουζίνα με οικολογικές ανησυχίες ,κατασκευασμένη από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, αποτελεί την ιδανική επιλογή! Και να θυμάστε: αν υπάρχουν μικρά παιδιά στην οικογένεια φροντίστε να μην έχουν δυνατότητα πρόσβασης στις ηλεκτρικές συσκευές και τα ντουλάπια με τα απορρυπαντικά.

• Όπως και στην μαγειρική , έτσι και στο σχεδιασμό και την κατασκευή της ιδανικής κουζίνας η φαντασία είναι απαραίτητο συστατικό.

• Μια νησίδα αποτελεί το ιδανικό διαχωριστικό σε ένα ενιαίο χώρο στον οποίο δεν υπάρχουν περιοριστικά μέτρα. Επειδή το 80% των μαγειρικών εργασιών εκτελούνται πάνω στον πάγκο της κουζίνας να τον διατηρείτε καθαρό.

• Αν η κουζίνα σας βρίσκετε σε ενιαία διάταξη με το σαλόνι, τοποθετήστε ένα πάσο που θα διαχωρίζει τους δυο χώρους και θα αποτελέσει την καθημερινή τραπεζαρία.

• Αν σας αρέσει Coundry στυλ , απλώς αντικαταστήστε τα κλασσικά τραπέζια με χοντρούς ξύλινους πάγκους.

• Ο φούρνος μικροκυμάτων είναι προτιμότερο να τοποθετηθεί σε ψηλότερο σημείο και κοντά στο σημείο που βρίσκετε η ηλεκτρική κουζίνα.

• Γυάλινα μπουκάλια από κρασί και χρωματιστά , πλαστικά ποτιστήρια μπορούν να διαμορφωθούν σε πρωτότυπα βάζα!

• Αν θέλετε να δώσετε ένα πιο funky αποτέλεσμα στην κουζίνα σας , συνδυάστε διαφορετικά χρώματα στα ντουλάπια. Επίσης μπορείτε να πλαισιώσετε το τραπέζι με διαφορετικές καρέκλες!

• Να θυμάστε πως οι πίνακες και τα λουλούδια μεταμορφώνουν την κουζίνα σε χώρο χαλάρωσης!

• Μια μικρή κουζίνα μπορεί να δείξει πολύ μεγαλύτερη με τον κατάλληλο φωτισμό, δημιουργώντας ταυτόχρονα την ατμόσφαιρα που επιθυμείτε!

• Φροντίστε έτσι ώστε το φως να είναι καθαρό και να διαχέεται σε όλο το χώρο και ειδικότερα στους πάγκους εργασίας.
 
• Κρεμάστε φωτιστικά πάνω από τον πάγκο εργασίας , που θα αναρτήσετε συμμετρικά ως προς το μήκος του ή τοποθετήστε σποτάκια στην ψευδοροφή.

Η Οικοανακαίνιση σε συνεργασία με πολύ μεγάλα ονόματα κατασκευαστών όπως, LYON'S, MOBILEGNO , VISMAP, CORAZZIN, FAVERO, MOBISTELLA, MORASSUTTI, MARKA, CONFORT LINE, OGGI, SYNERGIE, FRANKE και DESI σας παρέχει μεγάλη γκάμα επιλογών και σχεδίων σε ιταλικά έπιπλα σε κλασσικές και μοντέρνες κρεβατοκάμαρες, κουζίνες, ιταλικές κουζίνες, έπιπλα κουζίνας ηλεκτρικές συσκευές, ντουλάπες, παιδικά δωμάτια, γραφεία και έπιπλα μπάνιου φιλοδοξώντας να σας λύσουμε τα χέρια αλλά και να χαρίσουμε στον καθημερινό σας χώρο υψηλή αισθητική με πολύ ζεστασιά και φινέτσα.

Κουζίνα Ντουλάπα Παιδικό δωμάτιο Κρεβατοκάμαρα Γραφείο Μπάνιο Ξενοδοχείο
H Εταιρία Πιστοποιήσεις Εγγύηση Ποιότητος Επικοινωνία Συντήρηση Φροντίδα Franchise
ΘΗΒΩΝ 110 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ 1 ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: (+30) 210-5724414 EMAIL: soltos@oikoanakainisi.gr