ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΧΩΡΟΥ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΧΩΡΟΥ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΑΛΟΝΙΟΥ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΖΑΚΙΟΥ - ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΕΠΙΠΛΑ - ΙΤΑΛΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΠΙΠΛΟ

 
Επιλογές Ανακαίνισης

Προσφορές Επίπλων Κουζίνας


'Αρθρα
Φωτισμός και διακόσμηση...το τέλειο δίδυμο

Σχεδιασμός και οργάνωση κουζίνας

Συμβουλές διακόσμησης για την κουζίνα σας

Τρόποι για να ανανεώσετε το χώρο σας

Βάλτε χρώμα στην ζωή σας και το σπίτι σας

Μπάνιο ο δικό σας χώρος

Στυλ Διακόσμησης

Ανακαίνιση


Η ΟΙΚΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ
ΤΟ ΧΩΡΟ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΧΩΡΟΥ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ- ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΧΩΡΟΥ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΑΛΟΝΙΟΥ
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΖΑΚΙΟΥ - ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΕΠΙΠΛΑ - ΙΤΑΛΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ
ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΠΙΠΛΟ - FRANKE - ΠΟΡΤΕΣ - ΔΑΠΕΔΟ
Η Οικοανακαίνιση είναι μια εταιρία που αναλαμβάνει να ανακαινίσει ή κατασκευάσει τον χώρο σας υπεύθυνα, ποιοτικά, οικονομικά με συνέπεια και ταχύτητα στις καλύτερες τιμές, να δώσει στον εσωτερικό και εξωτερικό σας χώρο την πιο λειτουργική και καλαίσθητη εφαρμογή, πρωτότυπες ιδέες και ξεχωριστό design.

Οι συνεργάτες μας που απαρτίζονται από πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, τεχνικούς και διακοσμητές έχουν επιλεχθεί με πολύ αυστηρά κριτίρια για τις τεχνικές τους γνώσεις, το πάθος τους, την συνέπεια και την ταχύτητα στην εργασία τους.

Στα καταστήματα μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα με μοντέρνα έπιπλα όπως επίπλα κουζίνας, ντουλάπας, μπάνιου, κρεβατοκάμαρας, παιδικού δωματίου, γραφείου και ξενοδοχειακού εξοπλισμού.Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα μας για να διαπιστώσετε ότι η ποιότητα στα ιταλικά έπιπλα, το design και οι προσιτές τιμές θα κάνουν αληθινά όλα σας τα όνειρα.

Επικοινωνία

Τρόποι για να ανανεώσετε το χώρο σας


Αν τα δωμάτιά σας χρειάζονται σοβαρές αλλαγές, αλλά η οικονομική σας κατάσταση δεν σας επιτρέπει να αγοράσετε καινούργια έπιπλα, ή να αλλάξετε το πάτωμα, δοκιμάστε να εκμεταλλευτείτε τους καθρέφτες, τις ταπετσαρίες και τα παράθυρα. Τα δωμάτια μπορούν να αλλάξουν εντελώς ακόμα και αν τα έπιπλα παραμείνουν τα ίδια.

Ζωντανέψτε το σπίτι με τα υφάσματα

«Ντύστε» τους τοίχους με εντυπωσιακές ταπετσαρίες, ανανεώστε τα έπιπλα αλλάζοντας τα υφάσματά τους και ολοκληρώστε την ανανέωση με τις κατάλληλες κουρτίνες. Όσο για τα χρώματα, συνδυάστε αποχρώσεις της ίδιας «οικογένειας» αλλά με ενιαίο θέμα στα μοτίβα.

Παράθυρα

Το design του παράθυρου μπορεί να παίξει ένα σημαντικό ρόλο σε όλη την διακόσμηση του δωματίου.Αν έχετε όμορφες κουρτίνες αλλά «κάτι» λείπει, δοκιμάστε νέες περσίδες οι οποίες είναι μια πολύ καλή λύση.Οριζόντιες περσίδες σε χρώμα του ξύλου ή κάθετες σε οποιαδήποτε απόχρωση της επιλογής σας, θα χαρίσουν την εντύπωση ενός μεγάλου και ευρύχωρου δωματίου, ενώ όταν τις κλείνετε θα εμποδίζουν το έντονο φως του ήλιου και θα προστατεύουν την ιδιωτική σας ζωή.Διακοσμώντας τα παράθυρα , παίξτε με τις υφές και τις δομές των υφασμάτων. Οι πιο χοντρές κουρτίνες δημιουργούν το αίσθημα της ζεστασιάς , και της πολυτέλειας και είναι περισσότερο κατάλληλες για τον χειμώνα. Ενώ οι λεπτές και αέρινες κουρτίνες κάνουν τον χώρο να φαίνεται πιο ζωντανός και φωτεινός και είναι κατάλληλες για το καλοκαίρι.

Ταπετσαρίες
Με τις ταπετσαρίες έχετε την δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα δωμάτιο το οποίο πάντα ονειρευόσασταν , μέσα σε λίγες μόνο ώρες. Ο σωστός συνδυασμός ταπετσαρίας και κουρτίνας θα δώσουν στο χώρο σας μια κομψή και πλήρη εμφάνιση.Οι ταπετσαρίες πρέπει να ταιριάζουν στην γενική εικόνα του δωματίου. Γι΄αυτό πρώτα επιλέξτε το στυλ που επικρατεί και μετά επιλέξτε το κατάλληλο σχέδιο. Και μην ξεχνάτε πως δεν είναι απαραίτητο να καλύψετε όλους τους τοίχους.Με το κατάλληλο σχέδιο και υφή η ταπετσαρία μπορεί να καλύψει κάποια ελαττώματα του τοίχου . Είναι μια πολύ καλή και οικονομική λύση.

Καθρέφτες
Οι καθρέφτες είναι μια τέλεια λύση για να διευρύνετε το δωμάτιό σας. Η εντύπωση δημιουργείτε χάρη στην αντανάκλαση του φωτός και άλλων αντικειμένων στον χώρο.Κρεμάστε έναν καθρέφτη στην πόρτα ή στον τοίχο και δημιουργήστε την ψευδαίσθηση μεγαλύτερου χώρου. Να θυμάστε πως η κορνίζα, παίζει και αυτή τον ρόλο της. Γι΄ αυτό αν δεν ξέρετε πιο σχέδιο να διαλέξετε , πάρτε έναν καθρέφτη χωρίς κορνίζα.


Η Οικοανακαίνιση σε συνεργασία με πολύ μεγάλα ονόματα κατασκευαστών όπως, LYON'S, MOBILEGNO , VISMAP, CORAZZIN, FAVERO, MOBISTELLA, MORASSUTTI, MARKA, CONFORT LINE, OGGI, SYNERGIE, FRANKE και DESI σας παρέχει μεγάλη γκάμα επιλογών και σχεδίων σε ιταλικά έπιπλα σε κλασσικές και μοντέρνες κρεβατοκάμαρες, κουζίνες, ιταλικές κουζίνες, έπιπλα κουζίνας ηλεκτρικές συσκευές, ντουλάπες, παιδικά δωμάτια, γραφεία και έπιπλα μπάνιου φιλοδοξώντας να σας λύσουμε τα χέρια αλλά και να χαρίσουμε στον καθημερινό σας χώρο υψηλή αισθητική με πολύ ζεστασιά και φινέτσα.

Κουζίνα Ντουλάπα Παιδικό δωμάτιο Κρεβατοκάμαρα Γραφείο Μπάνιο Ξενοδοχείο
H Εταιρία Πιστοποιήσεις Εγγύηση Ποιότητος Επικοινωνία Συντήρηση Φροντίδα Franchise
ΘΗΒΩΝ 110 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ 1 ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: (+30) 210-5724414 EMAIL: soltos@oikoanakainisi.gr