ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΧΩΡΟΥ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΧΩΡΟΥ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΑΛΟΝΙΟΥ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΖΑΚΙΟΥ - ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΕΠΙΠΛΑ - ΙΤΑΛΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΠΙΠΛΟ

 
Επιλογές Ανακαίνισης

Προσφορές Επίπλων Κουζίνας


'Αρθρα
Φωτισμός και διακόσμηση...το τέλειο δίδυμο

Σχεδιασμός και οργάνωση κουζίνας

Συμβουλές διακόσμησης για την κουζίνα σας

Τρόποι για να ανανεώσετε το χώρο σας

Βάλτε χρώμα στην ζωή σας και το σπίτι σας

Μπάνιο ο δικό σας χώρος

Στυλ Διακόσμησης

Ανακαίνιση


Η ΟΙΚΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ
ΤΟ ΧΩΡΟ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΧΩΡΟΥ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ- ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΧΩΡΟΥ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΑΛΟΝΙΟΥ
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΖΑΚΙΟΥ - ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΕΠΙΠΛΑ - ΙΤΑΛΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ
ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΠΙΠΛΟ - FRANKE - ΠΟΡΤΕΣ - ΔΑΠΕΔΟ
Η Οικοανακαίνιση είναι μια εταιρία που αναλαμβάνει να ανακαινίσει ή κατασκευάσει τον χώρο σας υπεύθυνα, ποιοτικά, οικονομικά με συνέπεια και ταχύτητα στις καλύτερες τιμές, να δώσει στον εσωτερικό και εξωτερικό σας χώρο την πιο λειτουργική και καλαίσθητη εφαρμογή, πρωτότυπες ιδέες και ξεχωριστό design.

Οι συνεργάτες μας που απαρτίζονται από πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, τεχνικούς και διακοσμητές έχουν επιλεχθεί με πολύ αυστηρά κριτίρια για τις τεχνικές τους γνώσεις, το πάθος τους, την συνέπεια και την ταχύτητα στην εργασία τους.

Στα καταστήματα μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα με μοντέρνα έπιπλα όπως επίπλα κουζίνας, ντουλάπας, μπάνιου, κρεβατοκάμαρας, παιδικού δωματίου, γραφείου και ξενοδοχειακού εξοπλισμού.Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα μας για να διαπιστώσετε ότι η ποιότητα στα ιταλικά έπιπλα, το design και οι προσιτές τιμές θα κάνουν αληθινά όλα σας τα όνειρα.

Επικοινωνία

Βάλτε χρώμα στην ζωή σας και το σπίτι σας


Με τις δύσκολες μέρες που διανύουμε εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, η ψυχολογία όλων μας είναι πολύ πεσμένη, αν δεν βάλουμε χρώμα στην ζωή μας , με τους συγκεκριμένους ρυθμούς, δύσκολα θα τα βγάλουμε πέρα.

Επενδύστε λοιπόν σε αντικείμενα με χρώμα και δημιουργείστε τις δικές σας φωτεινές γωνιές. Φυσικά μην το παρακάνετε, αλλά και μην διστάσετε να δώσετε χαρούμενη νότα που θα αρέσει και στους συγκατοίκους σας . Με επιλογές που δεν κοστίζουν μια περιουσία, θα έχετε την δυνατότητα να χαρείτε τα νέα σας αποκτήματα.

• Αγοράστε μια καρέκλα ή μια μπερζέρα σε ένα έντονο χρώμα. Ντύστε τον καναπέ σας με ένα ωραίο ύφασμα, δίνοντας του μια άλλη νότα. Κάντε ένα παιχνίδι με χρώμα, έχοντας ένα κομψό αποτέλεσμα.

• Ακόμα πιο οικονομική λύση είναι να <γεμίσετε > μια άδεια γωνιά με μαξιλάρια σε αποχρώσεις που θα έρχονται σε αρμονική αντίθεση με τον υπόλοιπο χώρο, αλλά συνάμα θα δίνουν φρεσκάδα και προσωπικότητα στο καθιστικό σας ή το δωμάτιό σας.

• Αγοράστε γυάλινα μπολ και βάζα και γεμίστε τα , όχι με λουλούδια, αλλά με φρούτα, όπως μήλα, αχλάδια, ρόδια και βάλτε τα σε ένα τραπεζάκι στο σαλόνι ή την τραπεζαρία σας.

• Αλλάξτε το ύφασμα από το καπέλο του επιδαπέδιου φωτιστικού σας ή για πιο οικονομικά αλλάξτε την λευκή του λάμπα με μια χρωματιστή. Γεμίστε μια γωνιά του σαλονιού σας με κεριά χρωματιστά και δημιουργήστε την δική σας ρομαντική ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει.


Η Οικοανακαίνιση σε συνεργασία με πολύ μεγάλα ονόματα κατασκευαστών όπως, LYON'S, MOBILEGNO , VISMAP, CORAZZIN, FAVERO, MOBISTELLA, MORASSUTTI, MARKA, CONFORT LINE, OGGI, SYNERGIE, FRANKE και DESI σας παρέχει μεγάλη γκάμα επιλογών και σχεδίων σε ιταλικά έπιπλα σε κλασσικές και μοντέρνες κρεβατοκάμαρες, κουζίνες, ιταλικές κουζίνες, έπιπλα κουζίνας ηλεκτρικές συσκευές, ντουλάπες, παιδικά δωμάτια, γραφεία και έπιπλα μπάνιου φιλοδοξώντας να σας λύσουμε τα χέρια αλλά και να χαρίσουμε στον καθημερινό σας χώρο υψηλή αισθητική με πολύ ζεστασιά και φινέτσα.

Κουζίνα Ντουλάπα Παιδικό δωμάτιο Κρεβατοκάμαρα Γραφείο Μπάνιο Ξενοδοχείο
H Εταιρία Πιστοποιήσεις Εγγύηση Ποιότητος Επικοινωνία Συντήρηση Φροντίδα Franchise
ΘΗΒΩΝ 110 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ 1 ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: (+30) 210-5724414 EMAIL: soltos@oikoanakainisi.gr