ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΧΩΡΟΥ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΧΩΡΟΥ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΑΛΟΝΙΟΥ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΖΑΚΙΟΥ - ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΕΠΙΠΛΑ - ΙΤΑΛΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΠΙΠΛΟ

 
Επιλογές Ανακαίνισης

Προσφορές Επίπλων Κουζίνας


'Αρθρα
Φωτισμός και διακόσμηση...το τέλειο δίδυμο

Σχεδιασμός και οργάνωση κουζίνας

Συμβουλές διακόσμησης για την κουζίνα σας

Τρόποι για να ανανεώσετε το χώρο σας

Βάλτε χρώμα στην ζωή σας και το σπίτι σας

Μπάνιο ο δικό σας χώρος

Στυλ Διακόσμησης

Ανακαίνιση


Η ΟΙΚΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ
ΤΟ ΧΩΡΟ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΧΩΡΟΥ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ- ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΧΩΡΟΥ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΑΛΟΝΙΟΥ
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΖΑΚΙΟΥ - ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΕΠΙΠΛΑ - ΙΤΑΛΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ
ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΠΙΠΛΟ - FRANKE - ΠΟΡΤΕΣ - ΔΑΠΕΔΟ
Η Οικοανακαίνιση είναι μια εταιρία που αναλαμβάνει να ανακαινίσει ή κατασκευάσει τον χώρο σας υπεύθυνα, ποιοτικά, οικονομικά με συνέπεια και ταχύτητα στις καλύτερες τιμές, να δώσει στον εσωτερικό και εξωτερικό σας χώρο την πιο λειτουργική και καλαίσθητη εφαρμογή, πρωτότυπες ιδέες και ξεχωριστό design.

Οι συνεργάτες μας που απαρτίζονται από πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, τεχνικούς και διακοσμητές έχουν επιλεχθεί με πολύ αυστηρά κριτίρια για τις τεχνικές τους γνώσεις, το πάθος τους, την συνέπεια και την ταχύτητα στην εργασία τους.

Στα καταστήματα μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα με μοντέρνα έπιπλα όπως επίπλα κουζίνας, ντουλάπας, μπάνιου, κρεβατοκάμαρας, παιδικού δωματίου, γραφείου και ξενοδοχειακού εξοπλισμού.Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα μας για να διαπιστώσετε ότι η ποιότητα στα ιταλικά έπιπλα, το design και οι προσιτές τιμές θα κάνουν αληθινά όλα σας τα όνειρα.

Επικοινωνία

Μπάνιο ο δικό σας χώρος


Το μπάνιο δεν είναι μόνο ένας χώρος εξυπηρέτησης, αλλά ένας χώρος που να μπορεί να παρέχει όσο το δυνατό περισσότερες ανέσεις και φυσικά… στυλ!

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να κάνετε πολλές και βασικές αλλαγές στο μπάνιο σας, αλλά θέλετε να δώσετε μια άλλη αύρα, μπορείτε να προβείτε σε κάποιες μικρές και οικονομικές αλλαγές.

1.Αλλάξτε τον καθρέφτη του μπάνιου σας. Θα δώσει ένα στυλ διαφορετικό στο χώρο. Τοποθετήστε ένα στρογγυλό ή έναν πολύ μακρόστενο καθρέφτη πάνω από τον νιπτήρα σας και βάλτε δυο όμορφα φωτιστικά. Ο φωτισμός ενός χώρου είναι πολύ σημαντικός.

2. Αλλάξτε πατάκι και πετσέτες μπάνιου . Αγοράστε διαφορετικά σετ από πετσέτες μπάνιου και πατάκι , για να αλλάζετε το ύφος του μπάνιου όποτε το βαριέστε. Επιλέξτε τα σε αποχρώσεις έντονες ώστε να τραβήξουν το βλέμμα και να φανεί ο χώρος πραγματικά διαφορετικός. Προσέξτε όμως τα χρώματα να δένουν ή να έρχονται σε αντίθεση με τους χρωματισμούς του μπάνιου σας. Αν για παράδειγμα τα πλακάκια σας έχουν πολλά σχέδια, λουλούδια, χρώματα κλπ. τότε επιλέξτε μονόχρωμα πατάκια και πετσέτες.

3.Η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά! Αλλάξτε το καλαθάκι των αχρήστων, το βουρτσάκι της τουαλέτας, το ποτήρι για τις οδοντόβουρτσες και την σαπουνοθήκη .Οι επιλογές που υπάρχουν εδώ είναι παραπολλές. Αν επιδιώκεται ένα ρομαντικό στυλ, τότε τα παραπάνω αξεσουάρ θα πρέπει να είναι πορσελάνινα με κάποια διακριτικά σχέδια σε πάλ αποχρώσεις . Αν στόχος σας είναι, ένα πιο μοντέρνο και διαχρονικό στυλ, τότε επιλέξτε μεταλλικά αξεσουάρ. Ενώ αν το στυλ σας είναι πιο ποπ, μην διστάσετε να αγοράσετε πλαστικά χρωματιστά αξεσουάρ.

4. Δώστε χρώμα και ζωή! Αν ο χώρος στο μπάνιο σας είναι μεγάλος τοποθετήστε ένα τετράγωνο γυάλινο βάζο με λουλούδια, σε μια γωνιά.

5. Τοποθετήστε σε μια γωνιά της μπανιέρας σας γυάλινα μπουκαλάκια με αφρόλουτρο και άλατα μπάνιου σε έντονες αποχρώσεις π.χ. σε κόκκινο χρώμα και ένα κατακόκκινο μεγάλο σαπούνι στην σαπουνοθήκη επάνω στον νιπτήρα σας.

Η Οικοανακαίνιση σε συνεργασία με πολύ μεγάλα ονόματα κατασκευαστών όπως, LYON'S, MOBILEGNO , VISMAP, CORAZZIN, FAVERO, MOBISTELLA, MORASSUTTI, MARKA, CONFORT LINE, OGGI, SYNERGIE, FRANKE και DESI σας παρέχει μεγάλη γκάμα επιλογών και σχεδίων σε ιταλικά έπιπλα σε κλασσικές και μοντέρνες κρεβατοκάμαρες, κουζίνες, ιταλικές κουζίνες, έπιπλα κουζίνας ηλεκτρικές συσκευές, ντουλάπες, παιδικά δωμάτια, γραφεία και έπιπλα μπάνιου φιλοδοξώντας να σας λύσουμε τα χέρια αλλά και να χαρίσουμε στον καθημερινό σας χώρο υψηλή αισθητική με πολύ ζεστασιά και φινέτσα.

Κουζίνα Ντουλάπα Παιδικό δωμάτιο Κρεβατοκάμαρα Γραφείο Μπάνιο Ξενοδοχείο
H Εταιρία Πιστοποιήσεις Εγγύηση Ποιότητος Επικοινωνία Συντήρηση Φροντίδα Franchise
ΘΗΒΩΝ 110 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ 1 ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: (+30) 210-5724414 EMAIL: soltos@oikoanakainisi.gr