ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΧΩΡΟΥ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΧΩΡΟΥ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΑΛΟΝΙΟΥ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΖΑΚΙΟΥ - ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΕΠΙΠΛΑ - ΙΤΑΛΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΠΙΠΛΟ

 
Επιλογές Ανακαίνισης

Προσφορές Επίπλων Κουζίνας


'Αρθρα
Φωτισμός και διακόσμηση...το τέλειο δίδυμο

Σχεδιασμός και οργάνωση κουζίνας

Συμβουλές διακόσμησης για την κουζίνα σας

Τρόποι για να ανανεώσετε το χώρο σας

Βάλτε χρώμα στην ζωή σας και το σπίτι σας

Μπάνιο ο δικό σας χώρος

Στυλ Διακόσμησης

Ανακαίνιση


Η ΟΙΚΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ
ΤΟ ΧΩΡΟ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΧΩΡΟΥ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ- ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΧΩΡΟΥ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΑΛΟΝΙΟΥ
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΖΑΚΙΟΥ - ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΕΠΙΠΛΑ - ΙΤΑΛΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ
ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΠΙΠΛΟ - FRANKE - ΠΟΡΤΕΣ - ΔΑΠΕΔΟ
Η Οικοανακαίνιση είναι μια εταιρία που αναλαμβάνει να ανακαινίσει ή κατασκευάσει τον χώρο σας υπεύθυνα, ποιοτικά, οικονομικά με συνέπεια και ταχύτητα στις καλύτερες τιμές, να δώσει στον εσωτερικό και εξωτερικό σας χώρο την πιο λειτουργική και καλαίσθητη εφαρμογή, πρωτότυπες ιδέες και ξεχωριστό design.

Οι συνεργάτες μας που απαρτίζονται από πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, τεχνικούς και διακοσμητές έχουν επιλεχθεί με πολύ αυστηρά κριτίρια για τις τεχνικές τους γνώσεις, το πάθος τους, την συνέπεια και την ταχύτητα στην εργασία τους.

Στα καταστήματα μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα με μοντέρνα έπιπλα όπως επίπλα κουζίνας, ντουλάπας, μπάνιου, κρεβατοκάμαρας, παιδικού δωματίου, γραφείου και ξενοδοχειακού εξοπλισμού.Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα μας για να διαπιστώσετε ότι η ποιότητα στα ιταλικά έπιπλα, το design και οι προσιτές τιμές θα κάνουν αληθινά όλα σας τα όνειρα.

Επικοινωνία

Στυλ Διακόσμησης


Ήρθε η ώρα να ανακαινίσετε η να διακοσμήσετε τον δικό σας χώρο και δεν ξέρετε ποιο στυλ να επιλέξετε ώστε να σας αντιπροσωπεύει ; δείτε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες. Τα κυριότερα στυλ διακόσμησης εσωτερικών χώρων είναι τα εξής παρακάτω: Μίνιμαλ στυλ, (Minimal style) Κλασσικό στυλ, Νεοκλασικό στυλ, το στυλ Ζεν, (Zen style) Μοντέρνο στυλ, (Modern style), Δυναμικό στυλ, (dynamic décor style) Loft style, Ρομαντικό στυλ, (Romantic style) Εθνικό στυλ, (ethnic style) . Kitsch style, (Κιτς).

Τι αντιπροσωπεύει το κάθε στυλ διακόσμησης όμως;

Μίνιμαλ στυλ, χαρακτηρίζεται από χώρους πολύ λιτούς και απλούς ως προς την επίπλωση και τα χρώματα συνολικά. Προτιμήστε, αποχρώσεις με απαλά χρώματα και υφές, βασικές γεωμετρικές γραμμές σε έπιπλα και φωτιστικά, γενικότερα μην φορτώσετε τους χώρους του σπιτιού σας με πολλά έπιπλα.

Κλασσικό στυλ, αυτό το στυλ διακόσμησης χαρακτηρίζεται από χρώματα που θεωρούνται "βαριά", βαθύ κόκκινο, πράσινο, καφέ, με υλικά επένδυσης για την επίπλωση εμπριμέ η ριγέ υφάσματα καθώς και ότι όλο το σκηνικό θα χαρακτηρίζεται από αυτά που θεωρούνται κλασικά. Η αναφορά στο κλασικό στυλ διακόσμησης σηματοδοτούσε την συντηρητική αστική τάξης του 18ου αιώνα.

Νεοκλασικό στυλ, Ο χώρος αυτός θα χαρακτηρίζεται από τοίχους όπου κυριαρχούν οι τοιχογραφίες και οι ταπετσαρίες, σε κλασσικό πάντοτε στυλ. Για να διαμορφώσετε το σπίτι σας σε νεοκλασικό, τότε τα δωμάτια του σπιτιού σας θα πρέπει να είναι μεγάλα και με την ανάλογη διακόσμηση να δείξουν επιβλητικά, να δημιουργηθούν ζωγραφισμένες οροφές, πεσσούς και κιονίσκους, καμπύλα ή τεθλασμένα γείσα, θυρώματα περίτεχνα, και άλλα που θα φανερώνουν την άνεση και την αρχοντιά που έχουν και τα παλαιά νεοκλασικά κτίρια. Πολυτελή έπιπλα, βαριά υφάσματα, πολυελαίους, καθρέφτες, πίνακες ζωγραφικής, κρύσταλλα, πορσελάνες, και γενικά τα περίτεχνα των κατασκευών και διακοσμητικών υλικών θα συμπληρώσουν τη διακόσμηση για να έχετε το νεοκλασικό των ονείρων σας Άλλα στυλ διακόσμησης που συγκαταλέγονται στο νεοκλασικό είναι Ρουστίκ, στυλ διακόσμησης που περιλαμβάνει αρκετή χειροτεχνία και σκληρά υφάσματα με ανοιχτά χρώματα. Zen style, αν αποφασίσετε αυτό το στυλ διακόσμησης ζεν, τότε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτός θα είναι κατά κάποιον τρόπο παραλλαγή του Minimal style, θα χαρακτηρίζεται από χρώματα φωτεινά και θα είναι πλήρως ουδέτερα ενώ και τα έπιπλα θα είναι λίγα και λιτά, συνήθως επιλέγουμε έπιπλα που είναι χαμηλά και κατασκευασμένα από υλικό ξύλου, σε αντίθεση βέβαια με την επίπλωση του Minimal style.

Μοντέρνο στυλ, Χαρακτηρίζεται από την άποψη που ακολουθεί το less is more, δηλαδή κάθε κομμάτι που θα χρησιμοποιήσετε, θα πρέπει να θεωρείται όχι μόνο ιδιαίτερο αλλά να έχει και μια μοναδικότητα που θα το χαρακτηρίζει. Οι κύριες υφές διακόσμησης είναι απαραίτητο να περιλαμβάνουν πλήρη απλότητα, να έχουν οπωσδήποτε αυτό που ονομάζουμε φινέτσα, τα υφάσματα να έχουν καθαρές γραμμές, αλλά το κυριότερο που πρέπει να προσέξετε είναι ο ίδιος ο χώρος και τα χρώματα που θα έχει. Οι ουδέτεροι τόνοι, στην περίπτωση του μοντέρνου στυλ εσωτερικής διακόσμησης έχουν φωτεινά ουδέτερα χρώματα όπως είναι το άσπρο και μαύρο, επιπλέον άλλα στοιχεία είναι η απλότητα του χώρου.

Δυναμικό στυλ Αν αποφασίσετε το δυναμικό στυλ διακόσμησης τότε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτή η διακόσμηση του χώρους σας θα χαρακτηρίζεται από μοναδικά χρώματα που πρέπει να εντυπωσιάζουν, μοντέρνα ακραία κάποιες φορές φινιρίσματα και άλλα που θα αναδεικνύουν ιδανικά τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Δεν υπάρχουν ειδικές αναφορές σχετικά με τον παραπάνω τίτλο, εκείνο που έχω να σας μεταφέρω είναι ότι, αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε αυτό το στυλ τότε επιλέξτε έντονα χρώματα και επίπλωση που ακροβατεί μεταξύ του μίνιμαλ και του μοντέρνου.

Loft style, βιομηχανικό στυλ - αν αποφασίσετε αυτό το στυλ διακόσμησης τότε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο χώρος σας θα είναι ψυχρός, ουδέτερος, θα αποπνέει ηρεμία, και θα πρέπει να έχει σκληρές επιφάνειες οι οποίες θα είναι κατασκευασμένες από υλικά όπως το μέταλλο ή το πλαστικό. τα χρώματα που θα υποστηρίξουν τις εσωτερικές επιφάνειες των τοίχων και των επιφανειών γενικότερα θα είναι σκληρά και συμπαγή .

Ρομαντικό στυλ, αν αποφασίσετε αυτό το στυλ διακόσμησης τότε απλά να θυμάστε ότι θέλετε αυτό που καθιέρωσαν οι Γάλλοι, έπιπλα που χαρακτηρίζονται από πολυτέλεια και γούστο, υφάσματα που παντρεύουν το μοντέρνο με το κλασικό . Αντικείμενα που εκπέμπουν ρομαντισμό και στιλ. Όπως είναι οι πολυέλαιοι, τα πιάτα με φινετσάτες φάσες, απαραίτητα μία vintage βιτρίνα και ο χώρος σας θα θυμίζει γαλλικό σαλόνι !

Εθνικό στυλ, όταν ακούτε για το ethnic style αυτό μπορεί να είναι μαροκινό, Ισπανικό, η άλλο στυλ διακόσμησης που παραπαίει σε αναφορές που έχουν να κάνουν με την ταυτότητα της κάθε χώρας η απλά με το παραδοσιακό στυλ. Η κουλτούρα και το ύφος της ethnic διακόσμησης, έχει πάντοτε στοιχεία από την ίδια την χώρα και τις παραδόσεις της. Για το δικό σας χώρο επιλέξτε υλικά και διακοσμητικά αντικείμενα από πολλές διαφορετικές χώρες η ακόμα από κάθε γωνία του πλανήτη, θα σας δώσουν αυτό που ονομάζουμε κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα. Άλλα στυλ διακόσμησης που συγκαταλέγονται στο ethnic style είναι και η Γαλλική country, το Oriental, κ.α..

Kitsch style, αν αποφασίσετε αυτό το στυλ διακόσμησης θα πρέπει για να το υποστηρίξετε να κάνετε τα ακόλουθα: χρησιμοποιείστε χρώματα που δεν έχουν καμία συνοχή, χρώματα όπως το έντονο ροζ, το βαθύ γαλάζιο του ουρανού και άλλες περίεργες αντιαισθητικές, σκληρές αποχρώσεις χρωμάτων που δεν δένουν μεταξύ τους. Όσο για την επίπλωση; Πλαστικά η μεταλλικά, και μπερδέψτε τα με ότι άλλο διαθέτει χρυσό η κόκκινο κ.λπ.
 

Η Οικοανακαίνιση σε συνεργασία με πολύ μεγάλα ονόματα κατασκευαστών όπως, LYON'S, MOBILEGNO , VISMAP, CORAZZIN, FAVERO, MOBISTELLA, MORASSUTTI, MARKA, CONFORT LINE, OGGI, SYNERGIE, FRANKE και DESI σας παρέχει μεγάλη γκάμα επιλογών και σχεδίων σε ιταλικά έπιπλα σε κλασσικές και μοντέρνες κρεβατοκάμαρες, κουζίνες, ιταλικές κουζίνες, έπιπλα κουζίνας ηλεκτρικές συσκευές, ντουλάπες, παιδικά δωμάτια, γραφεία και έπιπλα μπάνιου φιλοδοξώντας να σας λύσουμε τα χέρια αλλά και να χαρίσουμε στον καθημερινό σας χώρο υψηλή αισθητική με πολύ ζεστασιά και φινέτσα.

Κουζίνα Ντουλάπα Παιδικό δωμάτιο Κρεβατοκάμαρα Γραφείο Μπάνιο Ξενοδοχείο
H Εταιρία Πιστοποιήσεις Εγγύηση Ποιότητος Επικοινωνία Συντήρηση Φροντίδα Franchise
ΘΗΒΩΝ 110 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ 1 ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: (+30) 210-5724414 EMAIL: soltos@oikoanakainisi.gr