ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΧΩΡΟΥ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΧΩΡΟΥ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΑΛΟΝΙΟΥ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΖΑΚΙΟΥ - ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΕΠΙΠΛΑ - ΙΤΑΛΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΠΙΠΛΟ

 
Επιλογές Ανακαίνισης

Προσφορές Επίπλων Κουζίνας


'Αρθρα
Φωτισμός και διακόσμηση...το τέλειο δίδυμο

Σχεδιασμός και οργάνωση κουζίνας

Συμβουλές διακόσμησης για την κουζίνα σας

Τρόποι για να ανανεώσετε το χώρο σας

Βάλτε χρώμα στην ζωή σας και το σπίτι σας

Μπάνιο ο δικό σας χώρος

Στυλ Διακόσμησης

Ανακαίνιση


Η ΟΙΚΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ
ΤΟ ΧΩΡΟ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΧΩΡΟΥ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ- ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΧΩΡΟΥ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΑΛΟΝΙΟΥ
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΖΑΚΙΟΥ - ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΕΠΙΠΛΑ - ΙΤΑΛΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ
ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΠΙΠΛΟ - FRANKE - ΠΟΡΤΕΣ - ΔΑΠΕΔΟ
Η Οικοανακαίνιση είναι μια εταιρία που αναλαμβάνει να ανακαινίσει ή κατασκευάσει τον χώρο σας υπεύθυνα, ποιοτικά, οικονομικά με συνέπεια και ταχύτητα στις καλύτερες τιμές, να δώσει στον εσωτερικό και εξωτερικό σας χώρο την πιο λειτουργική και καλαίσθητη εφαρμογή, πρωτότυπες ιδέες και ξεχωριστό design.

Οι συνεργάτες μας που απαρτίζονται από πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, τεχνικούς και διακοσμητές έχουν επιλεχθεί με πολύ αυστηρά κριτίρια για τις τεχνικές τους γνώσεις, το πάθος τους, την συνέπεια και την ταχύτητα στην εργασία τους.

Στα καταστήματα μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα με μοντέρνα έπιπλα όπως επίπλα κουζίνας, ντουλάπας, μπάνιου, κρεβατοκάμαρας, παιδικού δωματίου, γραφείου και ξενοδοχειακού εξοπλισμού.Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα μας για να διαπιστώσετε ότι η ποιότητα στα ιταλικά έπιπλα, το design και οι προσιτές τιμές θα κάνουν αληθινά όλα σας τα όνειρα.

Επικοινωνία

Ανακαίνιση


Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορούν να σας οδηγήσουν στο να κάνετε μία ανακαίνιση στο χώρο σας. Για να πραγματοποιήσετε μια ανακαίνιση είναι καλύτερα νε έχετε καταγράψει τις ανάγκες σας και να τις προσαρμόσετε στην οικονομική σας κατάσταση. Αυτό θα βοηθήσει να πάρετε τη σωστή απόφαση για το αν θα κάνετε μερική ή ολική ανακαίνιση. Κάποιοι έχουν κίνητρο την παλαιότητα, άλλοι την λειτουργικότητα και άλλοι πάλι τη ψυχική ανακαίνιση πέραν του κόστους!
Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις χωρίς ακρότητες και με γνώμονα πάντα τις ανάγκες μας αλλά παράλληλα και τις οικονομικές μας δυνατότητες. Το ποιοτικό δεν σημαίνει πάντοτε ότι είναι και το πιο ακριβό! Μπορούμε να βρούμε ποιοτικές λύσεις σε πολύ καλές τιμές και το τελικό αποτέλεσμα να είναι πραγματικά υπέροχο.


Αυτό που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας είναι:
- Τον λόγο της ανακαίνισης
- Τις προσωπικές μας ανάγκες
- Την ποιότητα σε συνάρτηση με το κόστος

Η αλλαγή στην οικονομική ζωή μας, έγινε εδώ και ένα περίπου χρόνο και μάλιστα με γοργούς ρυθμούς, ξεκινώντας από τις τράπεζες που ουσιαστικά σταμάτησαν να δίνουν δάνεια.

Τι ισχύει στην ανακαίνιση κτιρίων;
Ποια είναι πλέον τα δεδομένα που έχουμε όσο αφορά τα υλικά οικοδομών, τα συνεργεία και γενικότερα την οικοδομή;
Η ανακαίνιση σπιτιού είναι πλέον οικονομική;

Στα παραπάνω ερωτήματα θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε κάποιες απαντήσεις.

Υλικά οικοδομών: τα υλικά ως αξία μειώθηκαν από 35% έως και 40%, προϊόντα όπως τα πλακίδια δαπέδου και τοίχου, τα είδη υγιεινής και τα αξεσουάρ μπάνιου, τα έπιπλα κουζίνας, οι ντουλάπες ,μια θωρακισμένη πόρτα η μια εσωτερική πόρτα κράτησαν την παλαιότερη καλή τιμή που υπήρχε και προ κρίσης, τα ίδια πάνω κάτω ισχύουν και για τα κύρια οικοδομικά υλικά. Μην ξεχνάμε όμως ότι όπως η ποιότητα μπορεί να έχει οικονομική οροφή, έτσι και οι απαιτήσεις μας για μια οικονομική ανακαίνιση πρέπει να συμβαδίζει με την λογική, την ανακαίνιση δεν πρέπει να την προσδοκούμε σε βάρος της ποιότητας οποιουδήποτε τεχνικού έργου. Λόγω μεγάλου ανταγωνισμού θα βρείτε πολύ καλές τιμές στα οικοδομικά υλικά, όσο αφορά τα είδη εξοπλισμού σε κουζίνα, εσωτερική πόρτα, συνθέσεις μπάνιου κ.α. οι τιμές ποικίλουν και θα βρείτε αυτό που θέλετε σε πολύ καλές τιμές. Ακόμη και σε επώνυμα προϊόντα οι τιμές έχουν πέσει από 20 έως και 25%, επίσης σε κάποιες των περιπτώσεων θα επωφεληθείτε με τις προσφορές των εταιριών που πλέον δεν αποτελούν σπάνιο φαινόμενο.

Τι είναι ωστόσο, αυτό που πρέπει να προσέξετε όταν πρόκειται να κάνετε επιλογές σχετικά με τις προσφορές επίπλωσης, ας πάρουμε το παράδειγμα που έχει να κάνει με επιλογές π.χ. που αφορούν την κουζίνα, θα έχετε δει διάφορες προσφορές ανακαίνισης που υπόσχονται καλή ποιότητα υλικών, δυνατότητα πακέτων με ηλεκτρικές συσκευές, και άλλα πολλά που σαφώς και δελεάζουν τον υποψήφιο πελάτη, δεν θα δείτε πουθενά όμως να αναφέρονται (εκτός από τις τοποθετήσεις) στις εργασίες που αφορούν τον υδραυλικό, η τον ηλεκτρολόγο και όταν θα απαιτηθούν αυτές θα επιβαρύνουν την όποια μερική ανακαίνιση με αρκετά ευρώ. Προσέξτε λοιπόν με τους υπολογισμούς και την οικονομική διαχείριση, τίποτα σχεδόν δεν είναι δωρεάν και τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται, ενημερωθείτε, συγκρίνετε και μετά αποφασίστε. Οι τεχνικοί οικοδομής: όπως θα γνωρίζετε, οι περισσότεροι εργάτες και τεχνίτες οικοδομής είναι αλλοδαποί στην χώρα μας, οι περισσότεροι εξ αυτών δήλωναν παντογνώστες σχεδόν στο μεγαλύτερο εύρος τεχνικών εργασιών, όλοι θα έχουμε ακούσει κάποιον την μία ημέρα να είναι σοβατζής και την επόμενη ελαιοχρωματιστής, η κατάσταση είχε πλέον ξεφύγει από κάθε λογική. Δεν υποστηρίζω ότι δεν υπήρξαν η ότι δεν υπάρχουν καλοί και καταρτισμένοι αλλοδαποί τεχνικοί, ούτε ότι όλοι οι Έλληνες τεχνικοί είναι οι καλύτεροι, απλά οι καλοί Έλληνες τεχνικοί είχαν και θα έχουν πάντοτε φορτωμένο πρόγραμμα εργασιών και συνήθως είναι πάντοτε απασχολημένοι. Σήμερα οι περισσότεροι οικοδομικοί τεχνίτες έχουν κρατήσει τις τιμές που είχαν στην παροχή υπηρεσιών τους και κάποιες φορές μέσα από ειδικές συμφωνίες τις έχουν χαμηλώσει ακόμη περισσότερο
.
Μην ξεχνάτε όμως, ότι στην ανακαίνιση η προσφορά έργου δεν πρέπει να παρεκκλίνει από την λογική της ποιότητας, γιατί πολύ απλά εάν υποτιμήσετε την νοημοσύνη του τεχνικού να είστε σίγουροι ότι θα βρει τον τρόπο να υποτιμήσει το δικό σας έργο. Οι καλοί τεχνικοί πρέπει να πληρώνονται καλά, και σχεδόν σε όλες των περιπτώσεων προσφέρουν έργο αντάξιο της παροχής που κάνουν για λογαριασμό σας. Σε κάθε περίπτωση, φροντίστε να διαπραγματευτείτε με λογικούς όρους σε σχέση με το έργο που θέλετε να εκτελέσει ο τεχνικός, μιλήστε για λεπτομέρειες που αφορούν το έργο, για τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν, για τον τρόπο εργασίας και την εφαρμογή των υλικών, για τον χρόνο αποπεράτωσης και άλλα χρήσιμα που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τον καλύτερο τεχνικό. Τα οικονομικά μεγέθη, συγκρινόμενα με τις παροχές των τεχνικών υπηρεσιών μπορούν και έχουν διαφορές, η ποιότητα είναι συνυφασμένη απόλυτα με την κάθε προσφορά.

Γενικότερα οι τιμές παροχής υπηρεσιών έχουν μειωθεί κατά 10% σε σχέση με το 2010, αν σας δώσουν χαμηλές τιμές η γνώμη μου είναι να το "ψάξετε" πολύ καλά. Η παρουσία έμπειρου εργοδηγού, αρχιτέκτονα, πολιτικού μηχανικού, η διακοσμητή - διακοσμήτριας στα έργα ανακαίνισης, θα σας διασφαλίζει από τυχόν παρεκκλίσεις στα συμφωνημένα ποσά, στο χρόνο παράδοσης αλλά και στην ποιότητα και τον σχεδιασμό του έργου, για τον οποίο θα πληρώσετε μεν αλλά θα είστε ήσυχοι ότι το έργο σας δεν θα παρεκκλίνει τεχνικά και οικονομικά.

Η Οικοανακαίνιση σε συνεργασία με πολύ μεγάλα ονόματα κατασκευαστών όπως, LYON'S, MOBILEGNO , VISMAP, CORAZZIN, FAVERO, MOBISTELLA, MORASSUTTI, MARKA, CONFORT LINE, OGGI, SYNERGIE, FRANKE και DESI σας παρέχει μεγάλη γκάμα επιλογών και σχεδίων σε ιταλικά έπιπλα σε κλασσικές και μοντέρνες κρεβατοκάμαρες, κουζίνες, ιταλικές κουζίνες, έπιπλα κουζίνας ηλεκτρικές συσκευές, ντουλάπες, παιδικά δωμάτια, γραφεία και έπιπλα μπάνιου φιλοδοξώντας να σας λύσουμε τα χέρια αλλά και να χαρίσουμε στον καθημερινό σας χώρο υψηλή αισθητική με πολύ ζεστασιά και φινέτσα.

Κουζίνα Ντουλάπα Παιδικό δωμάτιο Κρεβατοκάμαρα Γραφείο Μπάνιο Ξενοδοχείο
H Εταιρία Πιστοποιήσεις Εγγύηση Ποιότητος Επικοινωνία Συντήρηση Φροντίδα Franchise
ΘΗΒΩΝ 110 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ 1 ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: (+30) 210-5724414 EMAIL: soltos@oikoanakainisi.gr