ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΧΩΡΟΥ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΧΩΡΟΥ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΑΛΟΝΙΟΥ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΖΑΚΙΟΥ - ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΕΠΙΠΛΑ - ΙΤΑΛΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΠΙΠΛΟ

 
Επιλογές Ανακαίνισης

Προσφορές Επίπλων Κουζίνας


'Αρθρα
Φωτισμός και διακόσμηση...το τέλειο δίδυμο

Σχεδιασμός και οργάνωση κουζίνας

Συμβουλές διακόσμησης για την κουζίνα σας

Τρόποι για να ανανεώσετε το χώρο σας

Βάλτε χρώμα στην ζωή σας και το σπίτι σας

Μπάνιο ο δικό σας χώρος

Στυλ Διακόσμησης

Ανακαίνιση


Η ΟΙΚΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ
ΤΟ ΧΩΡΟ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΧΩΡΟΥ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ- ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΧΩΡΟΥ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΑΛΟΝΙΟΥ
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΖΑΚΙΟΥ - ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΕΠΙΠΛΑ - ΙΤΑΛΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ
ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΠΙΠΛΟ - FRANKE - ΠΟΡΤΕΣ - ΔΑΠΕΔΟ
Η Οικοανακαίνιση είναι μια εταιρία που αναλαμβάνει να ανακαινίσει ή κατασκευάσει τον χώρο σας υπεύθυνα, ποιοτικά, οικονομικά με συνέπεια και ταχύτητα στις καλύτερες τιμές, να δώσει στον εσωτερικό και εξωτερικό σας χώρο την πιο λειτουργική και καλαίσθητη εφαρμογή, πρωτότυπες ιδέες και ξεχωριστό design.

Οι συνεργάτες μας που απαρτίζονται από πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, τεχνικούς και διακοσμητές έχουν επιλεχθεί με πολύ αυστηρά κριτίρια για τις τεχνικές τους γνώσεις, το πάθος τους, την συνέπεια και την ταχύτητα στην εργασία τους.

Στα καταστήματα μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα με μοντέρνα έπιπλα όπως επίπλα κουζίνας, ντουλάπας, μπάνιου, κρεβατοκάμαρας, παιδικού δωματίου, γραφείου και ξενοδοχειακού εξοπλισμού.Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα μας για να διαπιστώσετε ότι η ποιότητα στα ιταλικά έπιπλα, το design και οι προσιτές τιμές θα κάνουν αληθινά όλα σας τα όνειρα.

Πιστοποιήσεις

CORAZZIN

Το group Corazzin πιστεύει απόλυτα στις δυνατότητες της γης και των ανθρώπων της και γι  αυτό προτείνει πάντα το καλύτερο του ιταλικού επίπλου, που εμπνέεται, αναπτύσσεται και κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου στην Ιταλία.

Ένας πλανήτης εταιρειών αφιερωμένων στην κουλτούρα της κατοικίας. Ένας βιομηχανικός όμιλος παγκοσμίων διαστάσεων, ανταγωνιστικός, σύγχρονος που προσφέρει προσεκτική εξυπηρέτηση. Μια ευκαιρία, μια σίγουρη αναφορά για όσους ασχολούνται με αυτόν τον τομέα για στόχους όλο και πιο ενθουσιώδεις. Καλώς ήλθατε.

CONFORT LINE

Η Confortline υπογράφει μια συλλογή καναπέδων, κρεβατιών και καναπέδων που γίνονται κρεβάτια. Η φιλοσοφία των προϊόντων είναι να προσφέρουν στο κοινό αντικείμενα αρίστου ποιοτικού επιπέδου και δίνει μεγάλη προσοχή στο σχέδιο και στην εργονομία. Ευρεία και πάντα ενημερωμένη είναι η γκάμα των υφασμάτων και των τελειωμάτων.

INDUSTRIA F.LLI CORAZZIN

Μια εμπειρία 40 ετών στην ιταλική και παγκόσμια αγορά κάνει την Corazzin μια μεγάλη ευκαιρία για όποιον θέλει να αδράξει τα πλεονεκτήματα της συνεργασίας μεταξύ των υψηλών παραγωγικών και ποιοτικών επιπέδων. Η προσφορά εκτείνεται από τη ζώνη ημέρα και νύχτα, στα παιδικά δωμάτια έως τα εργολαβικά.

FAVERO

Από τη σοφή σύγχρονη πρόταση παλιών στυλ, στις πιο σύγχρονες σχεδιαστικές τάσεις, η Favero είναι σε θέση να αντιπροσωπεύσει την πιο σωστή πρόταση για τη κρεβατοκάμαρα. Λύσεις όπου συμβιώνουν με ισορροπία η τεχνολογία με την φροντίδα των λεπτομερειών.

LYON'S

H LYON S linea cucine s.p.a. είναι μια εταιρεία ειδικευμένη στην παραγωγή επίπλων κουζίνας. Γεννιέται με σκοπό να προμηθεύει προϊόντα που σέβονται τα κριτήρια εργονομίας, αισθητικής και στυλ που κάνουν τις κουζίνες μας όμορφες, λειτουργικές, πρακτικές και ασφαλείς.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1980 με έδρα το Μονφούμο (Τρεβίζο) σε εγκαταστάσεις 18.000 τ.μ. με μηχανήματα παραγωγής υψηλής τεχνολογίας και 50 υπαλλήλους ειδικούς στον τομέα του επίπλου, ώστε να εγγυηθεί προϊόντα απόλυτης ποιότητας.

Η Lyon s δίνει έμφαση στις καινοτομίες του προϊόντος επενδύοντας στην έρευνα και στην ανάπτυξη καταφέρνοντας έτσι να προτείνει πάντα το πιο ποιοτικό και το πιο σύγχρονο ώστε να ικανοποιεί τις απαιτήσεις των πελατών.

MARKA

Μοντέρνο γούστο, για ένα σπίτι ζεστό και φιλόξενο.

Ζώνη ημέρας, ζώνη νύχτας και παιδικά δωμάτια στον τομέα οικίας. Γραφεία και διαχωριστικά στον τομέα εργασίας. Επίπλωση ξενοδοχείων, καταστημάτων, κοινοτήτων στον τομέα εργολαβίας. Η ελαστικότητα των σχεδίων ενώνεται με την ικανότητα καινοτομίας στη μοντέρνα επίπλωση.

MOBILEGNO

Κουζίνες κλασσικές και μοντέρνες για το μεγάλο κοινό. Αποστολή της MOBILEGNO είναι τα μοντέλα παραδοσιακού και μοντέρνου στυλ που ξέρουν να ικανοποιούν τις απαιτήσεις της μεσαίας ζώνης της αγοράς. Μια πραγματικότητα που επιβεβαιώνεται από την ικανότητα να προσφέρει προϊόντα αξίας στη σωστή τιμή.

MOBILSTELLA

Μοντέρνα ποιοτική επίπλωση για τις ζώνες ημέρας και νύχτας ( καθιστικά και κρεβατοκάμαρες ). Μια πλήρης πρόταση για υπνοδωμάτια, παιδικά, ντουλάπες και διαχωριστικούς τοίχους ικανή να ικανοποιήσει τις επιλογές του ευρύτερου κοινού είναι ο στόχος της Mobilstella. Ποτέ ακραία στον αισθητικό χαρακτήρα, η παραγωγή της εταιρείας διακρίνεται για τη μεγάλη φροντίδα των εργασιών.

MORASSUTTI

Η παραγωγή της εταιρείας απευθύνεται σε ένα πελατολόγιο που αναζητά προϊόντα υψηλού επιπέδου, με ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα των υλικών και της κατασκευής. Η μοντέρνα γεύση των προτάσεων για τη ζώνη ημέρας και νύχτας ( το καθιστικό και το υπνοδωμάτιο ) εμπνέεται από την κομψότητα και το καλό γούστο. Για κάθε ατμόσφαιρα, για κάθε τάση υπάρχει μια πρόταση Senzatempo Morassutti, ξεκινώντας από τις εξ ολοκλήρου γυάλινες πόρτες.

OGGI

Επίπλωση μπάνιου όπου η δημιουργικότητα, το design και η ποιότητα συνεργάζονται. Μια γκάμα σε θέση να απαντά σε έναν ευρύ τομέα γούστου και μια ιδιαίτερη προσοχή στις απαιτήσεις της διανομής κάνουν την Oggi άξιο ανταγωνιστή στην αγορά του επίπλου μπάνιου. Εργασίες ποιότητας και μια διαρκής σχεδιαστική τάση προσφέρουν προϊόντα αξίας.

WALCO

Γραμμές επίπλωσης τόσο για το υπαλληλικό όσο και για το διοικητικό γραφείο. Λειτουργικότητα, εργονομία, design και μια άριστη σχέση ποιότητας/τιμής χαρακτηρίζουν τα προγράμματα της Walco για το γραφείο.

DESI

Ιδρύθηκε το 1988 και σήμερα είναι μια πραγματικότητα στο κλάδο της βιομηχανίας που δραστηριοποιείται στην παραγωγή και διανομή των επίπλων κουζίνας σε κλασσικό και μοντέρνο στυλ. Στην διάρκεια των 20 χρόνων η εταιρεία ανέπτυξε ένα δικό της επιχειρηματικό μοντέλο κατακτώντας μια από τις πρώτες θέσεις ανάμεσα στους μεγαλύτερους παραγωγούς κουζίνας που απευθύνονται στην αγορά των μεγάλων πολυκαταστημάτων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Σήμερα η εταιρεία χάριν στην μεγάλη γκάμα των προϊόντων της μπορεί να καλύψει όλες τις απαιτήσεις της αγοράς.

Η συνεχής ανανέωση από τεχνολογικής και παραγωγικής πλευράς και η ανάπτυξη νέων τεχνικών σχεδίασης με σκοπό να παράγουμε κουζίνες με άριστη σχέση ποιότητας   τιμής, η διαρκής προσοχή στις απαιτήσεις του πελάτη ( ιδιαίτερα όσον αφορά την γρήγορη διεκπεραίωση των παραγγελιών και την εξυπηρέτηση μετά την πώληση ) είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της εταιρείας μας που βρίσκεται σε διαρκή εξέλιξη και στην αναζήτηση νέων στόχων για το μέλλον.

SYNERGIE

Επίπλωση μπάνιου όπου η δημιουργικότητα, το design και η ποιότητα συνεργάζονται. Μια γκάμα σε θέση να απαντά σε έναν ευρύ τομέα γούστου και μια ιδιαίτερη προσοχή στις απαιτήσεις της διανομής κάνουν την Oggi άξιο ανταγωνιστή στην αγορά του επίπλου μπάνιου. Εργασίες ποιότητας και μια διαρκής σχεδιαστική τάση προσφέρουν προϊόντα αξίας.

VISMAP

Η VISMAP γεννήθηκε το 1977 και από τότε με τις συνεχείς επενδύσεις της στις καινοτομίες στο τομέα της τεχνολογίας και στο τομέα των προϊόντων έχει γίνει μια εταιρεία leader στο χώρο του επίπλου κουζίνας.

Έχει ένα εργοστάσιο 9.000 τ.μ. με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που της επιτρέπουν να παράγει προϊόντα υψηλού ποιοτικού επιπέδου και πλαισιώνεται από ένα team ικανών επαγγελματιών του κλάδου.

Η ιδιαιτερότητα της κουζίνας Vismap είναι ότι μπορούν να σχεδιαστεί στα μέτρα του πελάτη από έμπειρους σχεδιαστές που είναι σε θέση να ικανοποιήσουν οποιαδήποτε επιθυμία τους ( πάρα πολλά μοντέλα, χρώματα, μηχανισμοί ).

Πολύ μεγάλη σημασία δίνει η Vismap στο σεβασμό του περιβάλλοντος χρησιμοποιώντας panel οικολογικά από ανακυκλωμένο ξύλο.

Η Οικοανακαίνιση σε συνεργασία με πολύ μεγάλα ονόματα κατασκευαστών όπως, LYON'S, MOBILEGNO , VISMAP, CORAZZIN, FAVERO, MOBISTELLA, MORASSUTTI, MARKA, CONFORT LINE, OGGI, SYNERGIE, FRANKE και DESI σας παρέχει μεγάλη γκάμα επιλογών και σχεδίων σε ιταλικά έπιπλα σε κλασσικές και μοντέρνες κρεβατοκάμαρες, κουζίνες, ιταλικές κουζίνες, έπιπλα κουζίνας ηλεκτρικές συσκευές, ντουλάπες, παιδικά δωμάτια, γραφεία και έπιπλα μπάνιου φιλοδοξώντας να σας λύσουμε τα χέρια αλλά και να χαρίσουμε στον καθημερινό σας χώρο υψηλή αισθητική με πολύ ζεστασιά και φινέτσα.

Κουζίνα Ντουλάπα Παιδικό δωμάτιο Κρεβατοκάμαρα Γραφείο Μπάνιο Ξενοδοχείο
H Εταιρία Πιστοποιήσεις Εγγύηση Ποιότητος Επικοινωνία Συντήρηση Φροντίδα Franchise
ΘΗΒΩΝ 110 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ 1 ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: (+30) 210-5724414 EMAIL: soltos@oikoanakainisi.gr