ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΧΩΡΟΥ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΧΩΡΟΥ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΑΛΟΝΙΟΥ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΖΑΚΙΟΥ - ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΕΠΙΠΛΑ - ΙΤΑΛΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΠΙΠΛΟ

 
Επιλογές Ανακαίνισης

Προσφορές Επίπλων Κουζίνας


'Αρθρα
Φωτισμός και διακόσμηση...το τέλειο δίδυμο

Σχεδιασμός και οργάνωση κουζίνας

Συμβουλές διακόσμησης για την κουζίνα σας

Τρόποι για να ανανεώσετε το χώρο σας

Βάλτε χρώμα στην ζωή σας και το σπίτι σας

Μπάνιο ο δικό σας χώρος

Στυλ Διακόσμησης

Ανακαίνιση


Η ΟΙΚΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ
ΤΟ ΧΩΡΟ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΧΩΡΟΥ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ- ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΧΩΡΟΥ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΑΛΟΝΙΟΥ
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΖΑΚΙΟΥ - ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΕΠΙΠΛΑ - ΙΤΑΛΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ
ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΠΙΠΛΟ - FRANKE - ΠΟΡΤΕΣ - ΔΑΠΕΔΟ
Η Οικοανακαίνιση είναι μια εταιρία που αναλαμβάνει να ανακαινίσει ή κατασκευάσει τον χώρο σας υπεύθυνα, ποιοτικά, οικονομικά με συνέπεια και ταχύτητα στις καλύτερες τιμές, να δώσει στον εσωτερικό και εξωτερικό σας χώρο την πιο λειτουργική και καλαίσθητη εφαρμογή, πρωτότυπες ιδέες και ξεχωριστό design.

Οι συνεργάτες μας που απαρτίζονται από πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, τεχνικούς και διακοσμητές έχουν επιλεχθεί με πολύ αυστηρά κριτίρια για τις τεχνικές τους γνώσεις, το πάθος τους, την συνέπεια και την ταχύτητα στην εργασία τους.

Στα καταστήματα μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα με μοντέρνα έπιπλα όπως επίπλα κουζίνας, ντουλάπας, μπάνιου, κρεβατοκάμαρας, παιδικού δωματίου, γραφείου και ξενοδοχειακού εξοπλισμού.Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα μας για να διαπιστώσετε ότι η ποιότητα στα ιταλικά έπιπλα, το design και οι προσιτές τιμές θα κάνουν αληθινά όλα σας τα όνειρα.

H Εταιρία

η  Aldaplus «παίζει» με τις τιμές...με την ποιότητα ποτέ.

Η εταιρεία μας υπάρχει στο χώρο του επίπλου και της διακόσμησης απο το 1990.

Η πολυετής πείρα  στο χώρο του οικιακού εξοπλισμού, μας κάνει ξεχωριστούς στην ποιότητα , λειτουργικότητα,αισθητική και σε συνεργασία με 16 κορυφαίους ΙΤΑΛΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ δημιουργούμε νέες τάσεις μόδας και Design.Ξεχωρίζουμε στο χώρο για τα προιόντα υψηλών προδιαγραφών αλλά και τις μοναδικές προτάσεις μας.

Mε πλήρως ανακυκλώσιμα υλικά, ό,τι χρώμα επίπλων και να επιλέξετε, κατά βάθος η επιλογή σας θα είναι «ΠΡΑΣΙΝΗ».

Προτάσεις από έμπειρους αρχιτέκτονες,διακοσμητές που σχεδιάζουν σε PC τον χώρο σας για τέλεια εργονομία και υψηλή αισθητική.Προιόντα υψηλής αντοχής κορυφαίων προδιαγραφών επεξεργασίας και κατασκευής από ΜΗ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ υλικά με πιστοποιητικά ΙSO.Τεράστια ποικιλία μοντέλων,υλικών και χρωμάτων.Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας υλοποιούν άψογα ότι μαζί δημιουργήσαμε για τον προσωπικό σας χώρο στην προκαθορισμένη ημερομηνία.

            ΟΙΚΟανακαίνιση Δημιουργεί το χώρο ζωής που σας ταιριάζει...

Είμαστε 20 χρόνια στο χώρο της κατασκευής προσφέροντας τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες μας. Η ανάγκη των πελατών μας, μας οδήγησε να δημιουργήσουμε  και την "ΟΙΚΟΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ" από το 2001.

Η ΟΙΚΟΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ είναι μια εταιρία που αναλαμβάνει να ανακαινίσει ή κατασκευάσει τον χώρο σας  υπεύθυνα, ποιοτικά, οικονομικά με συνέπεια και ταχύτητα στις καλύτερες τιμές, να δώσει στον εσωτερικό και εξωτερικό σας χώρο την πιο λειτουργική και καλαίσθητη εφαρμογή, πρωτότυπες ιδέες και ξεχωριστό design.

Οι συνεργάτες μας που απαρτίζονται από πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, τεχνικούς και διακοσμητές έχουν επιλεχθεί με πολύ αυστηρά κριτίρια για τις τεχνικές τους γνώσεις, το πάθος τους, την συνέπεια και την ταχύτητα στην εργασία τους.

Σας περιμένουμε στο χώρο μας να σας γνωρίσουμε από κοντά και να δείτε και εσείς τα προϊόντα και τα υλικά που μπορείτε να επιλέξετε για τη δική σας κατασκευή ή ανακαίνιση.

Πετύχαμε τον στόχο μας και μπορούμε να προσφέρουμε υπεύθυνα μια ολοκληρωμένη λύση που θα προσθέσει αξία, λειτουργικότητα και αισθητική στο χώρο σας!!!

Φιλοσοφία

To www.oikoanakainisi.gr φτιάχτηκε για ανθρώπους που έχουν αυτό το ¨κλικ¨, το κάτι παραπάνω από όλους τους άλλους.

Η δημιουργική μανία των σχεδιαστών μας, για ότι πιο σύγχρονο, πιο φρέσκο, πιο δυναμικό, με τους ανατρεπτικούς συνδυασμούς που σας προτείνουν, μεταμορφώνουν το χώρο σας, σε ένα χώρο απόλυτης στυλιστικής και φορμαλιστικής αρμονίας ή ανάλογα με την επιθυμία σας σε ένα χώρο εντυπωσιακών αισθήσεων.

Στο www.oikoanakainisi.gr , η ερώτηση «Πόσο κάνει» βρίσκει τη σωστή της απάντηση. ¨Αρκετά πιο φτηνά, από αυτό που αξίζει¨.


Η Οικοανακαίνιση σε συνεργασία με πολύ μεγάλα ονόματα κατασκευαστών όπως, LYON'S, MOBILEGNO , VISMAP, CORAZZIN, FAVERO, MOBISTELLA, MORASSUTTI, MARKA, CONFORT LINE, OGGI, SYNERGIE, FRANKE και DESI σας παρέχει μεγάλη γκάμα επιλογών και σχεδίων σε ιταλικά έπιπλα σε κλασσικές και μοντέρνες κρεβατοκάμαρες, κουζίνες, ιταλικές κουζίνες, έπιπλα κουζίνας ηλεκτρικές συσκευές, ντουλάπες, παιδικά δωμάτια, γραφεία και έπιπλα μπάνιου φιλοδοξώντας να σας λύσουμε τα χέρια αλλά και να χαρίσουμε στον καθημερινό σας χώρο υψηλή αισθητική με πολύ ζεστασιά και φινέτσα.

Κουζίνα Ντουλάπα Παιδικό δωμάτιο Κρεβατοκάμαρα Γραφείο Μπάνιο Ξενοδοχείο
H Εταιρία Πιστοποιήσεις Εγγύηση Ποιότητος Επικοινωνία Συντήρηση Φροντίδα Franchise
ΘΗΒΩΝ 110 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ 1 ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: (+30) 210-5724414 EMAIL: soltos@oikoanakainisi.gr