ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΧΩΡΟΥ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΧΩΡΟΥ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΑΛΟΝΙΟΥ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΖΑΚΙΟΥ - ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΕΠΙΠΛΑ - ΙΤΑΛΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΠΙΠΛΟ

 
Επιλογές Ανακαίνισης

Προσφορές Επίπλων Κουζίνας


'Αρθρα
Φωτισμός και διακόσμηση...το τέλειο δίδυμο

Σχεδιασμός και οργάνωση κουζίνας

Συμβουλές διακόσμησης για την κουζίνα σας

Τρόποι για να ανανεώσετε το χώρο σας

Βάλτε χρώμα στην ζωή σας και το σπίτι σας

Μπάνιο ο δικό σας χώρος

Στυλ Διακόσμησης

Ανακαίνιση


Η ΟΙΚΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ
ΤΟ ΧΩΡΟ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΧΩΡΟΥ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ- ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΧΩΡΟΥ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΑΛΟΝΙΟΥ
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΖΑΚΙΟΥ - ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΕΠΙΠΛΑ - ΙΤΑΛΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ
ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΠΙΠΛΟ - FRANKE - ΠΟΡΤΕΣ - ΔΑΠΕΔΟ
Η Οικοανακαίνιση είναι μια εταιρία που αναλαμβάνει να ανακαινίσει ή κατασκευάσει τον χώρο σας υπεύθυνα, ποιοτικά, οικονομικά με συνέπεια και ταχύτητα στις καλύτερες τιμές, να δώσει στον εσωτερικό και εξωτερικό σας χώρο την πιο λειτουργική και καλαίσθητη εφαρμογή, πρωτότυπες ιδέες και ξεχωριστό design.

Οι συνεργάτες μας που απαρτίζονται από πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, τεχνικούς και διακοσμητές έχουν επιλεχθεί με πολύ αυστηρά κριτίρια για τις τεχνικές τους γνώσεις, το πάθος τους, την συνέπεια και την ταχύτητα στην εργασία τους.

Στα καταστήματα μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα με μοντέρνα έπιπλα όπως επίπλα κουζίνας, ντουλάπας, μπάνιου, κρεβατοκάμαρας, παιδικού δωματίου, γραφείου και ξενοδοχειακού εξοπλισμού.Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα μας για να διαπιστώσετε ότι η ποιότητα στα ιταλικά έπιπλα, το design και οι προσιτές τιμές θα κάνουν αληθινά όλα σας τα όνειρα.

Υπηρεσίες

Δωρεάν μελέτη - Σχεδιασμός - Διακόσμηση

Όλοι μας γνωρίζουμε ότι ο βασικός στόχος στην επίπλωση είναι η τέλεια διακόσμηση και η λειτουργικότητα του προσωπικού σας χώρου. Η Οικοανακαίνηση και Αldaplus έχοντας έμπειρο προσωπικό με μοναδικότητα και πρωτοτυπία σκέψης στη σύγχρονη διακόσμηση, προτείνει, μεγάλη γκάμα επιλογών και σχεδίων σε κλασσικές και μοντέρνες κρεβατοκάμαρες, κουζίνες, ντουλάπες, παιδικά δωμάτια, γραφεία και έπιπλα μπάνιου. Σχεδιάζει, συμβουλεύει και εκτελεί ξεχωριστές λύσεις για ένα πιο ευχάριστο περιβάλλον στους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού.
Σημαντικός παράγοντας στην εταιρεία μας είναι να μπορείτε να καλύπτετε κάθε γούστο σας και κάθε σας ανάγκη.

Συνεργαζόμενη με έμπειρους και υπεύθυνους πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, διακοσμητές και τεχνικούς, η εταιρία πραγματοποιεί τις πιο ολοκληρωμένες και συμφέρουσες μελέτες σε όλους τους τομείς.
 

 • τοποθετήσεις δαπέδων και πλακιδίων
 • μάρμαρα και γρανίτες (με επιπλέον γυάλισμα και κρυσταλλοποίηση μαρμάρων)
 • επενδύσεις τοίχων
 • γύψινες διακοσμήσεις
 • ελαιοχρωματισμοί-τεχνοτροπίες
 • επιχρίσματα
 • παντός είδους ξυλουργικές εργασίες
 • κατασκευές barbeque
 • τζάκια
 • αίθρια και κεραμοσκεπές
 • συστήματα ψύξης-θέρμανσης
 • μονώσεις
 • ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις   (ΕΞΥΠΝΑ ΣΠΙΤΙΑ)
 • υδραυλικές εγκαταστάσεις
 • έπιπλα μπάνιου και είδη υγιεινής
 • σιδηροκατασκευές
 • αλουμινοκατασκευές
 • πόρτες ασφαλείας και εσωτερικές
 • κουφώματα
 • σκάλες-κιγκλιδώματα  
 • πίσίνες
 • τέντες

Υπηρεσίες Χονδρικής

Τα έπιπλα που προσφέρει η εταιρεία Οικοανακαίνιση και Aldaplus μπορείτε να τα προμηθευτείτε και στο δικό σας κατάστημα. Επικοινωνήστε με την εταιρεία μας και ανακαλύψτε οποιαδήποτε συμφέρουσα συνεργασία. Τα έπιπλα των συνεργαζόμενων κατασκευαστών μας, μπορούν και διατίθενται σε χονδρική ,παρέχοντας στους πελάτες σας έπιπλα υψηλής αισθητικής που προσδίδουν στο χώρο αρμονία και μεγαλοπρέπεια.

Είναι μεγάλο πλεονέκτημα για εσάς και την επιχείρησή σας η καλόγουστη ανανέωση των επίπλων σε οποιοδήποτε πεδίο δραστηριότητας βρίσκεται η επιχείρησής σας. Εκμεταλλευτείτε και αξιοποιήστε τις συμφέρουσες επιλογές και λύσεις του προσωπικού και των συνεργατών μας ώστε να καλύψετε τις ανάγκες επίπλωσης και διακόσμησης που απαιτεί ο χώρος της επιχείρησή σας ανεξαρτήτου προδιαγραφών.

Η Οικοανακαίνηση και Αldaplus είναι εδώ για την πιο σίγουρη και ευέλικτη λύση στο χώρο της επίπλωσης και της χρηματοδότησης.

Λίστα Γάμου

Η Οικοανακαίνιση σε συνεργασία με την Aldaplus γνωρίζοντας τις δυσκολίες προετοιμασίας για τα νέα ζευγάρια στο ξεκίνημα της νέας τους ζωής ,έχει φροντίσει να παρέχει με κάθε λεπτομέρεια τη δημιουργίας μίας ευέλικτης λίστας γάμου ώστε οι μελλόνυμφοι να καθοδηγούνται βήμα βήμα στον εξοπλισμό του σπιτιού τους όπως ακριβώς το επιθυμούν.

Η Οικοανακαίνιση σε συνεργασία με την Aldaplus και πολύ μεγάλα ονόματα κατασκευαστών όπως, LYON'S, MOBILEGNO , VISMAP,CORAZZIN, FAVERO,MOBISTELLA , ABITARE, MORASSUTTI, MARKA, CONFORT LINE, OGGI, SYNERGIE, FRANKE και DESI σας παρέχει μεγάλη γκάμα επιλογών και σχεδίων σε κλασσικές και μοντέρνες κρεβατοκάμαρες, κουζίνες, ηλεκτρικές συσκευές, ντουλάπες, παιδικά δωμάτια, γραφεία και έπιπλα μπάνιου φιλοδοξώντας να σας λύσουμε τα χέρια αλλά και να χαρίσουμε στον καθημερινό σας χώρο υψηλή αισθητική με πολύ ζεστασιά και φινέτσα.

To έμπειρο προσωπικό της Οικοανακαίνισης και Aldaplus βρίσκετε πάντα στην διάθεση σας για να σας δώσει νέες πρακτικές συμβουλές ώστε να διώξετε το άγχος σας, κάνοντας τις καλύτερες επιλογές για το νέο σας σπίτι.


Η Οικοανακαίνιση σε συνεργασία με πολύ μεγάλα ονόματα κατασκευαστών όπως, LYON'S, MOBILEGNO , VISMAP, CORAZZIN, FAVERO, MOBISTELLA, MORASSUTTI, MARKA, CONFORT LINE, OGGI, SYNERGIE, FRANKE και DESI σας παρέχει μεγάλη γκάμα επιλογών και σχεδίων σε ιταλικά έπιπλα σε κλασσικές και μοντέρνες κρεβατοκάμαρες, κουζίνες, ιταλικές κουζίνες, έπιπλα κουζίνας ηλεκτρικές συσκευές, ντουλάπες, παιδικά δωμάτια, γραφεία και έπιπλα μπάνιου φιλοδοξώντας να σας λύσουμε τα χέρια αλλά και να χαρίσουμε στον καθημερινό σας χώρο υψηλή αισθητική με πολύ ζεστασιά και φινέτσα.

Κουζίνα Ντουλάπα Παιδικό δωμάτιο Κρεβατοκάμαρα Γραφείο Μπάνιο Ξενοδοχείο
H Εταιρία Πιστοποιήσεις Εγγύηση Ποιότητος Επικοινωνία Συντήρηση Φροντίδα Franchise
ΘΗΒΩΝ 110 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ 1 ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: (+30) 210-5724414 EMAIL: soltos@oikoanakainisi.gr