ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΧΩΡΟΥ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΧΩΡΟΥ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΑΛΟΝΙΟΥ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΖΑΚΙΟΥ - ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΕΠΙΠΛΑ - ΙΤΑΛΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΠΙΠΛΟ

 
Επιλογές Ανακαίνισης

Προσφορές Επίπλων Κουζίνας


'Αρθρα
Φωτισμός και διακόσμηση...το τέλειο δίδυμο

Σχεδιασμός και οργάνωση κουζίνας

Συμβουλές διακόσμησης για την κουζίνα σας

Τρόποι για να ανανεώσετε το χώρο σας

Βάλτε χρώμα στην ζωή σας και το σπίτι σας

Μπάνιο ο δικό σας χώρος

Στυλ Διακόσμησης

Ανακαίνιση


Η ΟΙΚΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ
ΤΟ ΧΩΡΟ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΧΩΡΟΥ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ- ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΧΩΡΟΥ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΑΛΟΝΙΟΥ
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΖΑΚΙΟΥ - ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΕΠΙΠΛΑ - ΙΤΑΛΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ
ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΠΙΠΛΟ - FRANKE - ΠΟΡΤΕΣ - ΔΑΠΕΔΟ
Η Οικοανακαίνιση είναι μια εταιρία που αναλαμβάνει να ανακαινίσει ή κατασκευάσει τον χώρο σας υπεύθυνα, ποιοτικά, οικονομικά με συνέπεια και ταχύτητα στις καλύτερες τιμές, να δώσει στον εσωτερικό και εξωτερικό σας χώρο την πιο λειτουργική και καλαίσθητη εφαρμογή, πρωτότυπες ιδέες και ξεχωριστό design.

Οι συνεργάτες μας που απαρτίζονται από πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, τεχνικούς και διακοσμητές έχουν επιλεχθεί με πολύ αυστηρά κριτίρια για τις τεχνικές τους γνώσεις, το πάθος τους, την συνέπεια και την ταχύτητα στην εργασία τους.

Στα καταστήματα μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα με μοντέρνα έπιπλα όπως επίπλα κουζίνας, ντουλάπας, μπάνιου, κρεβατοκάμαρας, παιδικού δωματίου, γραφείου και ξενοδοχειακού εξοπλισμού.Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα μας για να διαπιστώσετε ότι η ποιότητα στα ιταλικά έπιπλα, το design και οι προσιτές τιμές θα κάνουν αληθινά όλα σας τα όνειρα.

Φροντίδα

Συμβουλές Φροντίδας για συνθετικές επιφάνειες

Τα συνθετικά πορτάκια καθαρίζονται με απορρυπαντικά οικιακής χρήσεωςΑνάλογα με το λέρωμα, χρησιμοποιήστε τα κατάλληλα υλικά καθαρισμού αραιωμένα σε νερό και καθαρίστε με μαλακό πανί. Ξεβγάλετε τα απορρυπαντικά με νερό και στεγνώστε την επιφάνεια.Λεκέδες όπως βερνίκι, κόλλα, λάδι απομακρύνονται εύκολα με τη βοήθεια απορρυπαντικών για συνθετικές επιφάνειες. Πριν την χρήση, δοκιμάστε σ’ ένα μικρό τμήμα της επιφάνειας που δεν φαίνεται.Καθαριστικά που περιέχουν οξύ, συνθετικά διαλύματα ρετσίνης και καθαριστικά με βάση το νιτρώδες οξύ δεν συνιστώνται στο καθάρισμα των επιφανειών. Σε κάθε περίπτωση μην χρησιμοποιείτε ατμοκαθαριστή.
Οι προσόψεις με βελούδινη ματ επιφάνεια καλύπτονται με μια ειδική έξτρα ματ λάκα, η οποία τους προσδίδει μια ιδιαίτερη υφή, που θυμίζει κέρινη ξύλινη πρόσοψη. Η επιφάνεια αυτή έχει κατά βάση μια πιο τραχιά υφή από τη λεία λάκα.

Για το καθάρισμα της πρέπει να τηρήσετε τα παρακάτω:

Ξεπλύνετε τυχόν λεκέδες απευθείας με πολύ νερό ή με αραιωμένη σαπουνάδα. Οι λεκέδες δεν πρέπει να ξεραθούν.

Υπολείμματα λεκέδων, κυρίως από λάδι, μπορούν να αφαιρεθούν με ζεστό διάλυμα μαλακού σαπουνιού με την βοήθεια μαλακής βούρτσας.
Απομακρύνετε το σαπούνι με χλιαρό νερό και στεγνώστε την επιφάνεια με στεγνό πανί ή δέρμα.

Τρόφιμα και ουσίες που περιέχουν σε μεγάλο ποσοστό χρωστικές ουσίες, όπως καφές, μουστάρδα, τσάι, κόκκινο κρασί κ.α., μπορούν εάν ξεραθούν να αλλοιώσουν το χρώμα των επιφανειών.

Δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται απορρυπαντικά σε συμπυκνωμένη μορφή που περιέχουν χρώματα, διότι οι χρωστικές ύλες ενδέχεται να αφήσουν επίσης υπολείμματα.

Οι ματ επιφάνειες δεν είναι ανθεκτικές σε οργανικούς διαλύτες όπως διαλυτικό, ασετόν και καθαρό οινόπνευμα και δεν πρέπει να έρθουν ποτέ σε επαφή με αυτούς.

Συμβουλές Φροντίδας για γιαλιστερές επιφάνειες

Οι επιφάνειες αυτές χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερη λάμψη, η οποία επιτυγχάνεται με την επίστρωση γυαλιστερής επένδυσης από πολυμερές υλικό. Για να μη φθαρεί αυτή η επιφάνεια κατά την παραγωγή και την μεταφορά της, καλύπτεται με ένα φιλμ προστασίας, το οποίο αφαιρείται μετά από την ολοκλήρωση της τοποθέτησης. Για αυτές τις επιφάνειες υπάρχουν πολλές και αποδοτικές μέθοδοι καθαρισμού, γιατί είναι ομοιόμορφες και ομοιογενείς. Οι λεκέδες απομακρύνονται με μεγαλύτερη ευκολία, με λιγότερα χημικά υλικά και κόπο, απ’ ότι στις ματ επιφάνειες.
Τα πανιά που χρησιμοποιείτε να είναι βαμβακερά και πάντα καθαρά. Τυχόν βρωμιές, όπως και κόκκοι σκόνης ή άμμου μπορούν να προκαλέσουν αμυχές στην επιφάνεια. Σε περίπτωση τέτοιας φθοράς δεν ισχύει εγγύηση από τον κατασκευαστή.

Πριν χρησιμοποιηθούν τα μέσα καθαρισμού, πρέπει να καθαριστούν και να ξεπλυθούν πολύ καλά, για να αποφευχθούν φθορές στις επιφάνειες.
Υλικά που δεν έχουν καθαριστεί πριν χρησιμοποιηθούν, πιθανόν να προκαλέσουν αμυχές οι οποίες θα είναι αισθητές ανάλογα με το χρώμα και το φωτισμό του χώρου, χωρίς να ευθύνεται η ποιότητα του υλικού.

Συμβουλές για πάγκους εργασίας

Οι πάγκοι εργασίας δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως επιφάνειες κοπής. Τα μαχαίρια αφήνουν χαρακιές σε όλα τα υλικά, ακόμη και σε αντικολλητικά φύλλα πλαστικού καλύμματος. Χρήσιμες είναι οι ειδικές επιφάνειες κοπής από ξύλο, πλαστικό, η γρανίτη. Πιάτα από πορσελάνη και λιθοκέραμο έχουν στην κάτω πλευρά μια τραχιά άκρη. Το σύρσιμο τους πάνω στον πάγκο εργασίας μπορεί να προκαλέσει γρατζουνιές. Καυτές κατσαρόλες, τηγάνια και άλλα ζεστά σκεύη απαγορεύεται να ακουμπούν στον πάγκο εργασίας απευθείας από το μάτι της κουζίνας η τον φούρνο. Χρησιμοποιείτε σε τέτοιες περιπτώσεις σουβέρ η ειδικές πυράντοχες βάσεις. Οι πάγκοι εργασίας καθαρίζονται με απορρυπαντικά οικιακής χρήσης. Ανάλογα με τον βαθμό λερώματος διαλύετε τα απορρυπαντικά στο νερό. Χρησιμοποιείτε απαλό πανί, απομακρύνετε τα υπολείμματα με νωπό πανί και στεγνώστε τα πορτάκια όπου χρειάζεται.

Συμβουλές φροντίδας για νεροχύτες

Inox, σμαλτωμένες η συνθετικές επιφάνειες πρέπει να καθαρίζονται με νωπό πανί και με την προσθήκη απορρυπαντικού πιάτων. Σκληροί λεκέδες από άλατα νερού αφαιρούνται με ειδικές κρέμες από την FRANKE.

Η Οικοανακαίνιση σε συνεργασία με πολύ μεγάλα ονόματα κατασκευαστών όπως, LYON'S, MOBILEGNO , VISMAP, CORAZZIN, FAVERO, MOBISTELLA, MORASSUTTI, MARKA, CONFORT LINE, OGGI, SYNERGIE, FRANKE και DESI σας παρέχει μεγάλη γκάμα επιλογών και σχεδίων σε ιταλικά έπιπλα σε κλασσικές και μοντέρνες κρεβατοκάμαρες, κουζίνες, ιταλικές κουζίνες, έπιπλα κουζίνας ηλεκτρικές συσκευές, ντουλάπες, παιδικά δωμάτια, γραφεία και έπιπλα μπάνιου φιλοδοξώντας να σας λύσουμε τα χέρια αλλά και να χαρίσουμε στον καθημερινό σας χώρο υψηλή αισθητική με πολύ ζεστασιά και φινέτσα.

Κουζίνα Ντουλάπα Παιδικό δωμάτιο Κρεβατοκάμαρα Γραφείο Μπάνιο Ξενοδοχείο
H Εταιρία Πιστοποιήσεις Εγγύηση Ποιότητος Επικοινωνία Συντήρηση Φροντίδα Franchise
ΘΗΒΩΝ 110 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ 1 ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: (+30) 210-5724414 EMAIL: soltos@oikoanakainisi.gr